"PAO" MUŠKARAC SA POTERNICA, UHAPŠEN SA JOŠ DVOJICOM: Policija ih zaustavila i pretresla, našla narkotike, a onda...

Autor:

Hronika

23.11.2023

13:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Privedenima u Kosovksoj Mitrovici određena je mera policijskog zadržavanja od 48 sati.

"PAO" MUŠKARAC SA POTERNICA, UHAPŠEN SA JOŠ DVOJICOM: Policija ih zaustavila i pretresla, našla narkotike, a onda...

Foto: ST/N. MANDIĆ, Shutterstock

Policija izvršila hapšenje

Tri osobe uhapšene su noćas u severnom delu Kosovske Mitrovice, pošto je policija u njihovom vozilu najpre pronašla drogu, a zatim utvrdila da se jedan od uhapšenih nalazi na poternici zbog sumnje da je povezan sa ranije otkrivenim laboratorijama za proizvodnju narkotika.

Uhapšeni N. M., M. T. i D. J., bili su u automobilu tipa golf. Zaustavljeni su nešto posle tri sata tokom noći.

- Nakon zaustavljanja vozila pod sumnjom da poseduju opojne supstance, vozilo je pretreseno i u njemu je pronađena sumnjiva količina kokaina i marihuane. Droga je evidentirana i oduzeta kao materijalni dokaz - 10 grama kokaina, 98 grama marihuane, 83.540 dinara, 205 evra i četiri mobilna telefona - navodi se u saopštenju policije.

- Proverom privedenih od strane kosovske policije, utvrđeno je da osumnjičeni inicijala M. T., srpske nacionalnosti, ima aktivnu poternicu u vezi sa krivičnim delom laboratorija za opojne droge - dodaje se u saopštenju.

U vezi sa predmetom, obavešten je tužilac a rešenjem o zadržavanju, privedenima je određena mera policijskog zadržavanja od 48 sati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading