TINEJDŽERKA (16) BILA ČLAN NARKO BANDE: Švercovala sa još dvojicom osumnjičenih 18 kilograma DROGE!

Autor:

Hronika

22.11.2023

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema maloletnoj osumnjičenoj postupak je razdvojen.

TINEJDŽERKA (16) BILA ČLAN NARKO BANDE: Švercovala sa još dvojicom osumnjičenih 18 kilograma DROGE!

Foto: MUP Srbije

Protiv Igora M. (53) i Uroša M. (23) Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu zbog sumnje da su zajedno sa 16-godišnjom devojkom, prenosili i držali više od 18 kilograma kanabisa. Optužnicom se okrivljenima na teret stavlja krivično delo Neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Prema maloletnoj osumnjičenoj postupak je razdvojen.

Postoji opravdana sumnja da se, po prethodnom dogovoru sa Urošem M., maloletna devojka, noseći prazan kofer, 12. avgusta 2023. godine autobusom odvezla u Novi Pazar, gde ju je sačekalo NN lice, od kojeg je preuzela 18 većih PVC paketa u kojima se nalazio kanabis i spakovala ih u kofer.

Sutradan se u jutarnjim časovima sa navedenom opojnom drogom iz Novog Pazara vratila u Beograd, pa se sa autobuske stanice taksijem prevezla na lokaciju na kojoj ju je sačekao Uroš M. i od nje preuzeo kofer sa kanabisom ukupne neto mase 18.483,95 grama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading