UBICA PIJANAC UBIO DEVOJČICU DOK MU JE PRUŽALA POMOĆ: Policajci ostali u šoku kada su videli o kakvom zločinu se radi!

Autor:

Hronika

21.11.2023

21:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikolić je bio poznati osuđivani ubica i silovatelj, a nakon ovog zločina je uhapšen i osuđen na 40 godina zatvora.

UBICA PIJANAC UBIO DEVOJČICU DOK MU JE PRUŽALA POMOĆ: Policajci ostali u šoku kada su videli o kakvom zločinu se radi!

Foto: MUP Srbije

Uzasan zlocin koji je potresao celo naselje Šangaj u blizini Batajnice desio se pre 16 godina. Tamara Ivanović, tada trinaestogodišnjakinja, krenula je iz škole kući kada je naletela na pijanca Dragana Nikolića, poznatijeg kao Čombe.

Videla je da je pao i pokušala da mu pomogne, ali je nažalost postala žrtva njegovog nasilja. Nikolić ju je nožem izbo 19 puta, a ubistvo se dogodilo na Aranđelovdan, 21. novembra 2005. godine.


Nikolić je bio poznati osuđivani ubica i silovatelj, a nakon ovog zločina je uhapšen i osuđen na 40 godina zatvora. Sud je utvrdio da je na podmukao način ubio nevinu devojčicu kada mu je ona pružila pomoć nakon što je pao na zemljanom putu u blizini Železničke stanice Šangaj. Sudija Mirjana Ilić je u obrazloženju presude rekla da je Nikolić devojčicu ubio kuhinjskim nožem, nanoseći joj smrtonosne ubode u leđa i grudi.

Tamarin deda je večeri kada je nestala primetio da se nije vratila iz škole i krenuo u potragu. Oko 21.30 pronašao je njeno telo u šiblju pored pruge, a nekoliko metara od mesta zločina pronađen je i nož kojim je Nikolić izvršio ubistvo.

Nikolić je tokom suđenja više puta menjao svoju odbranu, pokušavajući da objasni da je u pijanom stanju mislio da ga devojčica napada. Međutim, veštaci su utvrdili da je to nemoguće. Tokom izricanja presude, Nikolić se samo podrugljivo cerio, pokazujući svoju bezosećajnost i narcisoidnost.


Policija je u potrazi za zločincem bila veoma odlučna, a pukovnik Milorad Veljović, tadašnji načelnik Uprave kriminalističke policije MUP Srbije, izjavio je da je ovo bio jedan od najtežih trenutaka u njihovoj karijeri. Nakon što je slučaj rešen, utvrđeno je da je Nikolić u noći ubistva izvukao karticu iz Tamarinog mobilnog telefona i prodao ga na Pančevačkoj pijaci, što je bilo još jedno dokaz da je bio pri svesti kada je počinio zločin.

Nikolić je osuđen na jedinstvenu kaznu za dva teška krivična dela - ubistvo i obljubu i protivprirodni blud nad dvanaestogodišnjom devojčicom u Opovu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading