PODIGNUTA OPTUŽNICA PROTIV POLICAJCA ZBOG UBISTVA U KAFIĆU: Nakon krvavog pira pobegao u Bosnu i Hercegovinu!

Autor:

Hronika

21.11.2023

19:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon incidenta, Avramović je pobegao u Bosnu i Hercegovinu, gde je uhapšen i izručen Srbiji.

PODIGNUTA OPTUŽNICA PROTIV POLICAJCA ZBOG UBISTVA U KAFIĆU: Nakon krvavog pira pobegao u Bosnu i Hercegovinu!

Foto: Printscreen

Ervin Ć. ubijen u Priboju

Više javno tužilaštvo u Užicu podiglo je optužnicu protiv policajca Igora Avramovića (24) za teško ubistvo Ervina Ćelahmetovića, koje se dogodilo 21. maja ove godine u kafiću u Priboju. Avramović je optužen da je nasilničkim ponašanjem lišio života Ćelahmetovića koji je sedeo u kafiću.

Prema optužnici, Avramović je bez ikakvog razloga pristupio Ćelahmetoviću, izazvao verbalni sukob, a zatim ga fizički napao, udarivši ga čelom u glavu i pesnicama u vrat i lice. Ćelahmetović je preminuo od povreda zadobijenih tokom napada.

Nakon incidenta, Avramović je pobegao u Bosnu i Hercegovinu, gde je uhapšen i izručen Srbiji. Trenutno se nalazi u pritvoru u Užicu. Tužilaštvo je zatražilo produženje pritvora zbog opasnosti od bekstva i uznemirenja javnosti, s obzirom na okolnosti ubistva u višenacionalnom okruženju.

Uz Avramovića, optuženi su i policajka Natalija Gazdić (22), Mihailo Stojkanović (26) i Milo Aranitović (65) zbog pomaganja učiniocu nakon izvršenog krivičnog dela. Oni su organizovali bekstvo Avramovića iz Srbije prema Bosni i Hercegovini. 

Borivoje Borović, advokat okrivljenog Avramovića, tvrdi da ne stoji pravna kvalifikacija krivičnog dela kao teško ubistvo, te će to dokazivati na sudu. Pravne posledice za teško ubistvo uključuju kaznu od deset do 20 godina zatvora ili doživotnu, dok je za klasično ubistvo propisana kazna od pet do 15 godina zatvora.

U predistrazi, Gazdić je priznala krivično delo, dok su se Avramović, Stojkanović i Aranitović do sada branili ćutanjem. Svedok iz kafića ispričao je da je Avramović dva puta provocirao Ćelahmetovića, pitajući ga "šta je problem", nakon čega ga je fizički napao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading