ENGLESKI NE RAZUME ALI JEZIK KORUPCIJE MU JE MATERNJI! Motoristi snimili POLICAJCA KAKO UZIMA MITO: Bio je to prvi put! (VIDEO)

Autor:

Svet

15.11.2023

15:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što im je nešto pokušavao nacrtati na papiru, odustao je čim su mu ponudili 20 evra.

ENGLESKI NE RAZUME ALI JEZIK KORUPCIJE MU JE MATERNJI! Motoristi snimili POLICAJCA KAKO UZIMA MITO: Bio je to prvi put! (VIDEO)

Foto: youtube/printcreen

Turisti iz Turske objavili su video na kojem se vidi kako policajcu nude 20 evra, a on uzima mito nakon što ih je zaustavio u Jablanici.

Prema prvin informacijama, motociklisti su se vozili u Sarajevo kada ih je u Jablanici zaustavio policajac zbog preticanja.

Na videu koji ima preko 23.000 pregleda može se videti kako se policajac s njima jedva sporazumeva budući da ne zna engleski jezik, no jezik korupcije odmah je razumeo.

Nakon što im je nešto pokušavao nacrtati na papiru, odustao je čim su mu ponudili 20 evra. Očito nije znao da motociklisti često nose kamere na kacigi kako bi snimali svoja putovanja.

- U 7. delu našeg serijala Balkanske invazije otišli smo u Sarajevo. Putem smo podmitili policiju koja nas je zaustavila zbog krivog preticanja. Bio je to prvi put u životu da sam podmitio policajca. Kad sam otišao u Sarajevo, sve sam zaboravio. Više u našem videu. Uživajte u gledanju - napisali su u opisu videa na Jutjubu.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading