STEFAN JE UŠAO MASKIRAN U KAFIĆ I SASUO METKE U LUKU! Preti mu doživotna robija, a EVO kada će se saznati kazna!

Autor:

Hronika

14.11.2023

07:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luka Žižić (37) ubijen je 28. aprila prošle godine oko 18:50 sati u svom kafiću Ritual, a za ovo ubistvo trenutno se sudi Stefanu Milašinoviću.

STEFAN JE UŠAO MASKIRAN U KAFIĆ I SASUO METKE U LUKU! Preti mu doživotna robija, a EVO kada će se saznati kazna!

Foto: Republika.rs

 Milašinoviću preti doživotna robija, a presuda će biti izrečena u četvrtak.

Toga dana, Milašinović je pucao u Žižića šest puta iz vatrenog oružja, pri čemu su dva hica pogodila Žižića u glavu. Pre nego što je izvršio napad, Milašinović je ušao u lokal obučen u radnički kombinezon, sa kačketom na glavi i tamnim rukavicama.

Brata Luke Žižića V. Ž. pitao je da li može da ode do toaleta, što mu je on dozvolio. U toaletu se zadržao 30 do 60 sekundi koliko mu je trebalo da napuni pištolj, a potom je izašao iz lokala. Nakon nepuna dva minuta se vratio, prišao stolu za kojim je Žižić sedeo i u njega ispalio 11 hitaca iz pištolja "CZ99" koji je nosio bez dozvole.

Žižić je tada zadobio povrede glave, vrata i trupa, odnosno grudnog koša i desne natkolenice.

Policija i forenzičari ogradili su trakom ceo prostor ispred objekta, pa čak zagradili i nekoliko automobila, čiji su vlasnici strpljivo čekali da ih "oslobode". Pod lupom je bio i jedan prolaz u tržnom centru, gde je na stepeništu brojem zabeležen jedan od dokaza.

Dok su forenzičari pažljivo analizirali telo ubijenog u kafiću, svaki ugao je bio pod pažnjom. Tragovi krvi pronađeni su na nekoliko mesta.

Sve aktivnosti su bile nadzirane od strane članova policijske brigade, koji su došli opremljeni šlemovima i štitovima kako bi dodatno obezbedili mesto zločina. Na tom mestu su se rasporedili kako bi pružili dodatnu sigurnost.

Jedna žena prisutna tokom pucnjave je izjavila da je prvo pomislila da je neko razneo flašu. Nakon tri pucnja, čula se odmah galama, a ljudi su izleteli iz obližnjih lokala. Ona je opisala trenutak kada je jedan mladić jurio napadača, dok je jedan radnik pružao pomoć Žižiću i bio prekriven krvlju.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading