NOVOSADSKI TAKSISTI SE PESNIČILI NASRED ULICE! Žestok obračun oko mušterije? (VIDEO)

Autor:

Hronika

11.11.2023

11:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarci se tuku na ulici, dok im vozila stoje po strani.

NOVOSADSKI TAKSISTI SE PESNIČILI NASRED ULICE! Žestok obračun oko mušterije? (VIDEO)

Foto: Printscreen/https://www.instagram.com/nsuzivo.rs/

Petak veče je obično vreme kada se taksisti nadaju većoj zaradi i smeni koju će većina rado prihvatiti. Međutim, jedan snimak koji je obelodanjen na društvenim mrežama pokazuje da to nije uvek slučaj.

Naime, na snimku nastalom u noćnim satima u Ulici Vojvode Bojovića u Novom Sadu vidi se dvojica muškaraca koji se tuku, dok njihova dva taksi vozila stoje jedno iza drugog sa upaljenim žmigavcem.

 

 


Prema komentarima na društvenim mrežama, vozači taksi vozila su se sukobili zbog mušterije ili su imali neki nesporazum u saobraćaju koji nije mogao biti rešen bez fizičkog obračuna. Dok su se neki korisnici društvenih mreža šalili na račun ove situacije, drugi su izrazili zabrinutost zbog agresivnog ponašanja taksista.

Iako se ne zna tačan razlog za sukob, njihova taktika za privlačenje mušterija sigurno nije bila uspešna. U komentarima se moglo pročitati da su neki korisnici iznenađeni ovakvim ponašanjem taksista, dok su drugi bili razočarani i pozvali na njihovo izbacivanje iz udruženja.

 

 

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading