BEOGRAĐANKA DOŽIVELA HOROR U TAKSIJU: Ušla u prvi automobil posle svađe sa dečkom, a onda je vozač izvadio PIŠTOLJ ispod sedišta!

Autor:

Vesti

11.11.2023

10:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beograđanka je na društvenim mrežama podelila svoje iskustvo o vožnji taksijem u prestonici.

BEOGRAĐANKA DOŽIVELA HOROR U TAKSIJU: Ušla u prvi automobil posle svađe sa dečkom, a onda je vozač izvadio PIŠTOLJ ispod sedišta!

Foto: pixabay.com

Među taksistima je svuda i onih koji su spremni da vas za tili čas prevare

Kako je objasnila, posle svađe sa tadašnjim dečkom, odlučila je da se u tri ujutru vrati kući taksijem. Ušla je u prvi taksi koji joj je naišao, a vozač je bio stariji Krajišnik koji je puštao sevdalinke.

Negde tamo davnih 2000-tih u Beogradu, ja mlada napupela studentkinja (nebitno za priču ali da se pohvalim) odlučim da se posvađam sa tadašnjim dečkom u 3h ujutru i sa splava na Novom Beogradu vratim se u centar kući. Izađem ispred splava i besna uletim u prvi taksi. 

 

 

Taksista stariji lik, ćutljiv i kršan, vidi se Krajišnik. Pustio neke sevdalinke i vozi. Negde na Slaviji staje i kaže kako će samo da pokupi nešto. Kontam uzeće pljeskavicu u onim kioscima, gladan čovek, bi mi ga žao. I dalje besna na momka nisam ni obraćala pažnju šta je radio van taksija, ulazi, nastavljamo vožnju.

U jednom trenutku pojavljuje se drugi auto i kreće da nam bukvalno dahće u branik. Bi mi čudno ali OK, dvehiljadite, Beograd i čudnije stvari su se dešavale.

U jednom momentu drugi auto (sećam se k'o danas polu raspali beli Jugo) kreće da nas pretiče a suvozač da urla na ovog mog taksistu da će ga ubiti. Ja u šoku, sledila se. Oni voze paralelno. Poginućemo. Taksista mi govori 'nemoj se plašiti dete' i vadi pištolj ispod sedišta.

Republika

Foto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ

Ilustracija

Ja obelela. U kom trenutku je moja tragična ljubavna priča postala krimi film. Već mi u glavi kako ću završiti izrešetana. Jadni moji roditelji. Biram sebi u mislima spomenik i pišem testament. Taksista otvara prozor i onim pištoljem nišani u suvozača. Ja već žmurim.

Odjednom beli auto usporava i skreće u prvu uličicu. Taksista vraća pištolj ispod sedišta i pojačava radio pevušeći. Sećam se išla je pesma Dragane Mirković 'Pitaju me u mom kraju'. Stigli mi ispred moje zgrade. Hoću da platim. Drhte mi ruke. Taksista odbija novac, namigne i ode.

Mislim da sam još godinama nakon toga imala tikove na Draganu Mirković i vožnju taksijem - napisala je ona na svom Tviter profilu.

BONUS VIDEO:



 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading