POTRAGA SREĆNO ZAVRŠENA: Nestalu Slađanu sa Daunovim sindromom pronašao otac, porodica srećna

Autor:

Hronika

10.11.2023

19:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slađana Filipović (45), koja ima Daunov sindrom, nestala je danas na Bežanijskoj kosi, ali je srećom, pronađena i vraćena svojoj porodici.

POTRAGA SREĆNO ZAVRŠENA: Nestalu Slađanu sa Daunovim sindromom pronašao otac, porodica srećna

Foto: Facebook

Njen otac je za Telegraf potvrdio da se ona oseća dobro i da se trenutno nalazi sa njima.

Nestanak osobe sa Daunovim sindromom je uvek razlog za zabrinutost, ali na sreću, ovaj slučaj je imao srećan kraj. Slađana Filipović je nestala danas na Bežanijskoj kosi, a njena porodica je odmah alarmirala nadležne organe.

Ubrzo su se u potragu uključile i brojne volonterke organizacije "Žene protiv nasilja", koje su pretražile šire područje oko mesta gde je Slađana viđena poslednji put.


Nakon nekoliko sati intenzivne potrage, Slađana je pronađena i vraćena svojoj porodici. Srećom, ona je dobro i trenutno se nalazi sa njima. Porodica je za Telegraf.rs izjavila da su veoma srećni i zahvalni svima koji su pomogli u potrazi za Slađanom.

Za one koji ne znaju, Daunov sindrom je genetski poremećaj koji može uticati na fizički i mentalni razvoj osobe. Osobe sa Daunovim sindromom imaju određene karakteristike kao što su ravan profil lica, nisko postavljeni uši i kratak vrat, ali oni su pre svega jedinstvene i vredne osobe koje treba prihvatiti i podržati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading