UKLJUČILA JE KUVALO I SVE JE OTIŠLO U VAZDUH: Detalji stravične tragedije u Zemunu, u kojoj je nastradao muškarac, a ćerka teško povređena - LEDE KRV U ŽILAMA!

Autor:

Hronika

10.11.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beživotno telo muškarca izvučeno je nakon pet sati, dok je Hitna pomoć brzom reakcijom prevezla povređenu ženu u Urgentni centar.

UKLJUČILA JE KUVALO I SVE JE OTIŠLO U VAZDUH: Detalji stravične tragedije u Zemunu, u kojoj je nastradao muškarac, a ćerka teško povređena - LEDE KRV U ŽILAMA!

Foto: Republika, ST/D.Kadic

U stravičnoj eksploziji koja se dogodila danas u ranim jutarnjim časovima u Zemunu , nastradao je Stevo Ljiljak, dok je njegova ćerka Biljana, sa teškim telesnim povredama prevezena u bolnicu.

Naime, do snažne detonacije je došlo kada je, kako se sumnja, jedan od radnika oštetio gasovod građevinskom mašinom. Prema navodima, oni su od 8. do 10. novembra ove godine u Zemunu, u Ulici Ševina, prilikom izvođenja radova na postavljanju optičkih instalacija za mobilnu telefoniju, oštetili gasnu instalaciju usled čega je došlo do nekontrolisanog širenja gasa.

Nažalost, niko nije mogao ni da nasluti da će zbog nečije nepažnje kuća odleteti u vazduh, a upravo to se dogodilo kada je Biljana, nakon što je gas pušten, uključila kuvalo za kafu. 

U tom trenutku je gas izašao iz oštećene cevi i kroz kanalizaciju ušao u kuću, gde je došlo do eksplozije. 

Beživotno telo muškarca izvučeno je nakon pet sati, dok je Hitna pomoć brzom reakcijom prevezla povređenu ženu u Urgentni centar, gde joj se pruža neophodna medicinska pomoć.

Odmah nakon tragedije, nadležni organi pokrenuli su istragu i uhapsili Aleksandra R. i Lazara D., odgovorna lica firme OZA PE d.o.o, koja je izvodila radove u ulici Marka Oreškovića u Zemunu gde je danas došlo do ekspolozije. Oni su uhapšeni danas po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, saznaju beogradski mediji.

Pored njih, kako se saznaje, uhapšeno je još sedam radnika njegove firme K.K, R.V, G.V, N.T, M.DJ, Z.G.i M.S zbog krivičnog dela - teška dela protiv opšte sigurnosti.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading