NAJNOVIJI SNIMAK HAPŠENJA BRAĆE HOFMAN: Policija ih baca na pod pred punim restoranom (VIDEO)

Autor:

Hronika

10.11.2023

17:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je danas izvršila raciju u jednom elitnom restoranu koji se nalazi u jednom od najpoznatijih tržnih centara u Beogradu.

NAJNOVIJI SNIMAK HAPŠENJA BRAĆE HOFMAN: Policija ih baca na pod pred punim restoranom (VIDEO)

Foto: MUP

U akciji hapšenja su uhapšena braća Ljuban i Miljan Hofman Vidović, poznati kikbokseri. Dramatičan snimak koji je zabeležila kamera u restoranu, prikazuje trenutak kada su policajci upali u lokal i brutalno bacili na pod braću Hofman.


Na snimku se jasno vidi kako su policajci stavili lisice na ruke braći Hofman, ali i na još četiri muškarca koji su se u tom trenutku nalazili u restoranu. Među njima se nalazio i advokat Goran Karadarević, koji je takođe priveden od strane policije. 


Podsetimo, o braći Hofman je Republika.rs prva pisala, nakon što su se na društvenim mrežama pojavili snimci na kojima se vidi kako maltretiraju ljude. Ovi video zapisi su izazvali veliku buru u javnosti, a sada je policija reagovala i uhapsila braću Hofman.
Interesantno je da su se braća Hofman u tom trenutku nalazila u društvu advokata Karadarevića, koji je takođe priveden od strane policije. Očigledno je da je ovo još jedan u nizu neobičnih okolnosti koje prate ovaj slučaj.


U međuvremenu, policija još uvek nije saopštila razloge za hapšenje braće Hofman, kao ni ostalih muškaraca koji su se nalazili u restoranu. Ostaje da se sačeka zvanično saopštenje policije i da se vidi da li će biti podignuta neka optužnica protiv braće Hofman i njihovih prijatelja.


Još jedna zanimljivost u celoj priči jeste da je policija ovu akciju izvršila samo nekoliko dana nakon što su se pojavili snimci braće Hofman na društvenim mrežama. Da li je ovo slučajnost ili je policija već neko vreme bila u toku sa ovim događajem, ostaje da se vidi.
U svakom slučaju, ovo je još jedan primer da se nasilje ne toleriše u društvu i da niko nije iznad zakona. Ostaje nam da pratimo dalji razvoj situacije i da vidimo kakav će biti ishod ovog slučaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading