VRAČARCI OSUĐENI NA 35 GODINA ZATVORA: Četvorica Deksterovih i Džonijevih saradnika trgovali velikom količinom NARKOTIKA!

Autor:

Hronika

09.11.2023

19:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je prvostepena presuda na koju tužilaštvo i odbrana imaju pravo da izjave žalbu Apelacionom sudu u Beogradu.

VRAČARCI OSUĐENI NA 35 GODINA ZATVORA: Četvorica Deksterovih i Džonijevih saradnika trgovali velikom količinom NARKOTIKA!

Foto: Republika.rs, MUP Srbije, Profimedia

Nikola Vušović poznatiji kao Džoni sa Vračara

Specijalni sud osudio je danas četvoricu pripadnika organizovane kriminalne grupe na ukupno 35 godina zatvora zbog trgovine narkoticima.

Stefan Runić, Petar Nikolić, Ognjen Trojanović i Stefan Žižović, osuđeni su zbog izvršenja krivičnog dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, navodi se u saopštenju tog suda.

Runić je ovom presudom osuđen na kaznu zatvora od 11 godina, Nikolić i Trojanović na po 10 godina i Žižović na četiri godine.

Istom odlukom Žižović je oslobođen optužbe za krivično delo udruživanje radi vršenja krivičnih dela, a Runić za krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Ovo je prvostepena presuda na koju tužilaštvo i odbrana imaju pravo da izjave žalbu Apelacionom sudu u Beogradu.

Oni su uhapšeni u Beogradu u junu 2021. godine, a kao organizator je označen Dario Đorđević, zvani Dekster.

Mediji su tada pisali da je prilikom njihovog hapšenja zaplenjeno 10 kilogarama heroina.

Protiv Đorđevića je nedavno podignuta optužnica kojom se tereti da je deo organizovane kriminalne grupe "vračarci", kojom navodno rukovodi Nikola Vušović, zvani Ludi Džoni sa Vračara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading