SVIREPI UBICA PORODICE ĐOKIĆ SMATRA DA ĆE VRLO BRZO NA SLOBODU? Monstrum Džonić ponovo pred sudom - oglasio se njegov advokat!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džonić će se naći pred većem Apelacionog suda u Nišu koji će odlučivati o njegovoj žalbi na prvostepenu presudu.

SVIREPI UBICA PORODICE ĐOKIĆ SMATRA DA ĆE VRLO BRZO NA SLOBODU? Monstrum Džonić ponovo pred sudom - oglasio se njegov advokat!

Foto: facebook

Goran Džonić ubio porodicu Đokić

Penzionisani vatrogasac Goran Džonić (59) iz Moravca, koji je nepravosnažnom presudom osuđen na doživotnu robiju jer je 27. septembra 2021. godine u mestu zvanom “Dudin gaj” ubio brata od tetke Gorana Đokića (57), njegovu suprugu Gordanu (56) i ćerku Lidiju Đokić (26) iz Aleksinca, uskoro će se ponovo naći pred sudom.

Ovoga puta Džonić će se naći pred većem Apelacionog suda u Nišu koji će odlučivati o njegovoj žalbi na prvostepenu presudu.

Za portal Republika.rs oglasila se advokatica Biljana Pešić, branilac koji je Goranu Džoniću dodeljen po službenoj dužnosti.

- Žalba je na razmatranju, videćemo kako Apelacioni sud odluči. Svako lice koje je okrivljeno, ima pravo na žalbu, a da li će biti pozvan pred sud i šta će biti odlučeno, još uvek ne znamo - rekla je Biljana Pešić.

Kako kaže branilac Pešić, Džonić se nada najboljem, odnosno da će biti pušten, iz razloga što on još uvek negira krivicu.

Podsetimo, žalba Džonićevog branioca primljena je 3.oktobra i uzeta je u rad dodeljivanjem postupajućem sudiji.Advokatica Biljana Pešić koja po službenoj dužnosti zastupa Džonića, potvrdila je da je u žalbi zatražila da sednici veća Apelacionog suda u Nišu prisustvuju i ona i njen branjenik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nekilik

09.11.2023 08:19

Kakvo nam je pravosuđe sve je moguće