TROSTRUKI UBICA PONOVO PRED SUDOM! Monstrum koji je presudio porodici Đokić ide pred sudiju zbog OVOGA

Autor:

Hronika

08.11.2023

09:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žalba Džonićevog branioca primljena je 3.oktobra i uzeta je u rad dodeljivanjem postupajućem sudiji.

TROSTRUKI UBICA PONOVO PRED SUDOM! Monstrum koji je presudio porodici Đokić ide pred sudiju zbog OVOGA

Foto: Facebook

Goran Džonić osumnjičen da je ubio porodicu Đokić

Penzionisani vatrogasac Goran Džonić (59) iz Moravca, koji je nepravosnažnom presudom osuđen na doživotnu robiju jer je 27. septembra 2021. godine u mestu zvanom “Dudin gaj” ubio brata od tetke Gorana Đokića (57), njegovu suprugu Gordanu (56) i ćerku Lidiju Đokić (26) iz Aleksinca, uskoro će se ponovo naći pred sudom.

Ovoga puta Džonić će se naći pred većem Apelacionog suda u Nišu koji će odlučivati o njegovoj žalbi na prvostepenu presudu.

Prema saznanjima, sednica veća, kojoj će prisustvovati Džonić i njegov branilac uskoro bi trebalo da bude zakazana.

Kako je potvrđeno u Apelacionom sudu u Nišu, žalba Džonićevog branioca primljena je 3.oktobra i uzeta je u rad dodeljivanjem postupajućem sudiji.Advokatica Biljana Pešić koja po službenoj dužnosti zastupa Džonića, potvrdila je da je u žalbi zatražila da sednici veća Apelacionog suda u Nišu prisustvuju i ona i njen branjenik.

- Žalba se odnosi na sve one dokaze koji su nam osporavani i čije izvođenje je odbijeno u toku sudskog postupka. Mi smatramo da ima osnova da se ti dokazi izvode, sada je na Apelacionom sudu da odluči o tome. Zatražila sam da sednici Apelacionog suda na kojoj će se odlučivati o žalbi prisustvujemo i ja i okrivljeni - rekla je za “Blic” Pešićeva.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading