"JOŠ JEDAN ROĐENDAN DA TE OTAC NE MOŽE ZAGRLITI! Potresna poruka oca kome je Vuk Borilović na Cetinju ubio ženu i decu: Sine, Maške moj... (FOTO)

Autor:

Hronika

07.11.2023

09:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više od godinu dana je prošlo od stravičnog zločina koji se dogodio na Cetinju.

"JOŠ JEDAN ROĐENDAN DA TE OTAC NE MOŽE ZAGRLITI! Potresna poruka oca kome je Vuk Borilović na Cetinju ubio ženu i decu: Sine, Maške moj... (FOTO)

Foto: facebook, Tanjug

Tog dana je Vuk Borilović, Cetinjanin, lovačkom puškom pucao na komšije i prolaznike, a kasnije i na policiju i ekipe Hitne pomoći koje su pokušavale da pomognu upucanima. Ubio je desetoro svojih sugrađana, među kojima i majku i dvoje dece - Natašu Pejović Martinović i dečake Mašana i Marka od 11 i 8 godina.

Miloš Martinović, otac nastradalih dečaka, skrhan tragedijom koja ih je zadesila, objavio je potresnu poruku na društvenim mrežama povodom rođendana svog sina Mašana.

- Sine, Maške moj, došao je jos jedan rođendan da te otac ne može zagrliti i poželjeti ti da mi živis još dugo, tvoj 12. rođendan. I danas ću zagrliti hladnu ploču vaše vječne kuće, nadajući se da ćete  čuti moje želje, moje jecaje da mi vas Bog vrati... Zašto me, živote, ne pogledaš u oči?! Pogledaj me ako snage imaš, pogledaj me pa mi reci zašto mi uze sve što volim - napisao je bolne reči Martinović.

 

 

Dodao je i da raana koja mu je naneta ovim zločinom i dalje boli i da je "najteže noću kad ostane sam".

Podsetimo, Borilović je 12. avgusta prošle godine napravio masakr ubivši i ranivši svoje komšije, poznanike i prolaznike. Spekulisalo se da je Miloša Martinovića pre krvavog pira nazvao rekavši mu da će mu pobiti porodicu, a potom isto i učinio. 

Borilović je ubijen u razmeni vatre sa policijom, a dugo se razmatralo da li je Nenad Neno Kaluđerović pucao i usmrtio napadača.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading