ZAŠTO NISTE OSTALI DUŽE? Reči oca ubijene dece u masakru na Cetinju kidaju dušu: Znam da me gledate, znam da nisam SIROČE!

Autor:

Svet

12.12.2022

13:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloš Martinović se oglasio na Fejsbuku.

ZAŠTO NISTE OSTALI DUŽE? Reči oca ubijene dece u masakru na Cetinju kidaju dušu: Znam da me gledate, znam da nisam SIROČE!

Foto: Tanjug/AP/Društvene mreže/Printskrin

Miloš Martinović objavio čitulju

Mašan i Marko i njihova majka Nataša Martinović ubijeni su u masakru na Cetinju kada je na njih pucao komšija Vuk Borilović.

Otac mališana podelio je na društvenim mrežama srceparajuću poruku.

- Svaka reč, svaki dodir bio je lep, srce vam je bilo veliko kao sav ovaj svet, a sad kad vas nema život postao je loš, zašto niste ostali još? Zadnji zagrljaj, zadnji oproštaj ne mogu da vjerujem da je kraj. Za svaki minut hvala vam. Molim te Bože, snage mi daj.

Sad kad život moram da nastavim sam, verujte mi, anđeli moji, neću vas razočarati. Znam da me gledate od gore, znam da nisam siroče - napisao je Miloš Martinović.

Nakon toga objavio je i video snimak koji je sastavljen od fotografija dece i pesmu Olivera Dragojevića "Gde si ti".

 

Tugu za nevinim životima u komentarima su podelili mnogobrojni prijatelji i rođaci.

Podsetimo, masakr na Cetinju dogodio se 12. avgusta ove godine kada je Vuk Borilović ubio 11 ljudi, a ranio 6. 

Nataša i njeni sinovi stari 8 i 11 godina prve su žrtve pomahnitalog komšije koji je najpre upao u kuću Martinovića, upucao Natašu i njene sinove koji su probali da se sakriju. Potom je pozvao njenog muža, rekao mu šta je uradio, izašao na ulicu i počeo redom da ubija prolaznike.

Kako nije želeo da se preda, na njega je pucala policija i komšija Neno Kaluđerović. On je policiji predao pištolj koji je veštačen, nakon čega je ustanovljeno da ga projektili iz njegovog oružja nisu pogodili.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:


 

Komentari (0)

Loading