"SRAM VAS BILO, ZAŠTITARI NAŠI"! Cetinjanin koji je ostao bez porodice tvrdi da je glavni osumnjičeni za paljenje kuće Vuka Borilovića! "ONA JE ZA MENE ODAVNO ZGARIŠTE"!

Autor:

Svet

27.04.2023

19:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloš Martinović obratio se crnogorskoj policiji pismom nakon što je u kući Vuka Borilovića, u kojoj mu je pobijena porodica, izbio požar.

"SRAM VAS BILO, ZAŠTITARI NAŠI"! Cetinjanin koji je ostao bez porodice tvrdi da je glavni osumnjičeni za paljenje kuće Vuka Borilovića! "ONA JE ZA MENE ODAVNO ZGARIŠTE"!

Foto: Printscreen/Društvene mreže

Muloš Martinović o masakru na Cetinju

- Sram vas bilo čuvari reda, zaštitari naši! Gde ste bili 12. avgusta da stanete na put monstrumu, a tek 16. avgusta kada sam u toj kući-grobnici našao deliće mozga i kosti lobanje svojih najmilijih?!

Ove reči juče je na Fejsbuku napisao Miloš Martinović, suprug Nataše Martinović Pejović (35) i otac Mašana (11) i Marka (8), prvih žrtava Vuka Borilovića (35), koji je 12. avgusta prošle godine na Cetinju ubio 10 ljudi, a ranio šestoro. Martinović se, inače, ovim pismom obratio javnosti nakon što je kuća Borilovića u naselju Medovina zapaljena.

Podsetimo, požar na kući Borilovića izbio je u utorak oko 21 sat kada je nepoznata osoba, prema pisanju crnogorskih medija, pozvala policiju i prijavila da objekat gori. Vatrogasci su ugasili požar koji je izbio na sva tri sprata kuće, a niko nije povređen. Meštani su ubeđeni da je kuća namerno zapaljena i to iz osvete za masakr i, kako kažu, očekivali su tako nešto jer članovi nekih porodica žrtava otvoreno govore o osveti Boriloviću, koji je posle svog krvavog pira ubijen.

Republika

Foto: Printscreen/Društvene mreže

Ubijeni Martinovići

 

- Načelnik cetinjske policije koji je brzo odreagovao i podgorička policija, na čelu sa inspektorima, zdušno je angažovana kako bi rasvetlila požar u kući u kojoj je moj život brutalno, surovo i životinjski zaustavljen. Kao "glavni osumnjičeni" za to počinjeno delo sam konstantno pod prismotrom, pritiskom i hajkom. Nemam ni najmanju želju da se pravdam, neka veruje svako u ono što hoće, meni je to potpuno svejedno - napisao je Martinović, pa dodao da neće da "ćuti na maltretiranje i teror koji mu prolaze i prijatelji i porodica, samo zato što mu ni u jednom trenutku od početka njegovog životnog horora nisu okrenuli leđa".

Martinović je naveo i da je u Borilovićevoj kući, u kojoj je godinama živeo kao podstanar sa porodicom, našao njihove delove tela dva dana nakon masakra.

- Gde ste bili 12. avgusta da tako srčano i u tolikom broju stanete pred monstruma, da makar ako niste mogli da spasite moju familiju spasite bar jedan život, što ste definitivno mogli, da ste bili ovako posvećeni, hrabri i brzi - napisao je Martinović koji je u trenu ostao bez cele porodice.

Republika

Foto: Ilustracija; Republika.rs, Shutterstock

Vuk Borilović

 

- Gde ste bili 16. avgusta kad sam pored vaše detaljno sprovedene istrage u toj istoj kući - grobnici našao deliće mozga i deliće kosti lobanje svojih najmilijih?! Kako ste tada sve dobro istražili. Sram vas bilo.

Ogorčeni Miloš Martinović zatim je dodao da je kuća Vuka Borilovića "odavno zgarište".

- A ta kuća je za mene zgarište još od 12. avgusta, samo dim i pepeo, ne možete tu činjenicu promeniti. I zapamtite teže je gledati kako ti sreća gori nego goreti, a ja sam izgoreo onog dana - napisao je Martinović.

Ispod ove objave samo su se nizali komentari njegovih prijatelja koji su pokušali da mu pruže podrški, gde su naveli da je "potresno i tužno sve što se dogodilo i da niko nije spašen u krvavom piru."

(Republika/Kurir)

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading