BLEKI POTPISAO! Tu je da bi ostvario dečačke snove!

Autor:

Sport

27.04.2023

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin oduševio predsednika kluba.

BLEKI POTPISAO! Tu je da bi ostvario dečačke snove!

Foto: Privatna arhiva

Andrej Bogićević

Srpski fudbaler Andrej Bogićević Bleki potpisao je novi ugovor na dve godine sa fudbalskim klubom Masfut iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Bleki nosi "devetku"

Bleki je već odigrao jednu uspešnu sezonu sa nekoliko izuzetnih izdanja i golova, što je bilo dovoljno čelnicima kluba da našem fudbaleru daju uslove koje nije mogao da odbije.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Andrej Bogićević Bleki

Predsednik kluba Abu Muhamed Al Kaabi istakao je na konferenciji za medije da je Bleki izuzetan talenat, sa neverovatnom brzinom i osećajem za prostor, kao i da je njegov liderski duh doneo novu energiju u ekipu. Al Kaabi je najavio da se srećan što je srpski centarfor ostao u Masfutu, uprkos glasinama da će otići u Saudijsku Arabiju.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Abu Muhamed Al Kaabi i Andrej Bogićević

- Kada sam pre godinu dana došao u Emirate, imao sam cilj i plan u svojoj glavi i drago mi je da se to ostvaruje. Ja nisam došao u drugu zemlju da bih se igrao, već da pobeđujem sa svojim timom i da ostvarim svoje dečačke fudbalske snove. Nastaviću da pričam na terenu, jer je u fudbalu jedina prava reč POBEDA - rekao je Andrej Bogićević Bleki.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Rivali ga čuvaju kao Mesija

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading