PRVI SNIMCI I FOTOGRAFIJE IZ ŽELEZNIKA SA MESTA GDE SUZE NATAPAJU ZEMLJU! Dečak je spavao, nije ni naslutio ZLU SUDBINU - požar ga je PROGUTAO! (VIDEO)

Autor:

Hronika

06.11.2023

10:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica je imala troje dece, devetogodišnju devojčicu, šestogodišnjeg sina i nastradalog dečaka od tri godine.

PRVI SNIMCI I FOTOGRAFIJE IZ ŽELEZNIKA SA MESTA GDE SUZE NATAPAJU ZEMLJU! Dečak je spavao, nije ni naslutio ZLU SUDBINU - požar ga je PROGUTAO! (VIDEO)

Foto: ST/D.KADRIĆ

U Železniku, u ulici Živana Panića, danas se odigrala neopisiva tragedija kada je požar odneo život trogodišnjeg dečaka. Požar je izbio nešto posle osam časova, šokirajući celu zajednicu ovog beogradskog naselja. Ekipa portala Republika i Srpskog Telegrafa se momentalno uputila na mesto ove velike tragedije.

Dečakov otac, identifikovan kao S. B. (28), vlasnik objekta, potvrdio je da je napustio kuću oko 07:30 časova, a da je njegov sin, E. B., ostao sam u kući. Nažalost, vatrogasna ekipa stigla je prekasno da spasi malenog E. B., pronašavši njegovo beživotno telo. Požar je zahvatio baraku, koja se nalazi iza višespratne kuće i izgoreo je oko 30 kvadratnih metara ovog objekta.

Iako su prvi snimci izazvali zabunu, požar je bio ograničen na baraku, a ne na višespratnu kuću. Intervenisalo je pet vatrogasnih ekipa sa ukupno 16 vatrogasaca i pet vatrogasnih vozila. Požar je sada lokalizovan.

Porodica B. je imala troje dece, devetogodišnju devojčicu, šestogodišnjeg sina i nastradalog dečaka od tri godine.

Prema izjavama dede nastradalog dečaka, majka je otišla da odvede stariju decu u školu i povela je šestogodišnjeg sina, dok je trogodišnjeg E. B. ostavila da spava. Ova nesreća će zauvek ostati urezana u sećanju porodice i zajednice, dok tuga preplavljuje njihove srce.

Jecaji i tuga su prisutni u pozadini, dok se zajednica Železnika suočava s ovom teškom gubicima.

Imaju troje dece, devojčicu od 9 godina, sina od 6 i nastradalog dečaka koji je imao 3 godine. Snaja je otišla da odvede devojčicu u školu, povela je i starijeg sina, ali je mlađeg ostavila da spava. Nije htela da ga budi, šta ti je sudbina. Inače uvek vodi oba sina.  Ne znamo šta se zapalilo. Sve je planulo u 3 minute - priča za Republiku neutešni deka. 

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading