TROGODIŠNJE DETE BILO SAMO U KUĆI U TRENUTKU IZBIJANJA POŽARA! Potreseni otac iz Železnika potvrdio da se radi o njegovom sinu - meštani u totalnom ŠOKU! (VIDEO)

Autor:

Hronika

06.11.2023

09:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vatrogasno-spasilačke ekipe pronašle su beživotno telo deteta tokom intervencije.

TROGODIŠNJE DETE BILO SAMO U KUĆI U TRENUTKU IZBIJANJA POŽARA! Potreseni otac iz Železnika potvrdio da se radi o njegovom sinu - meštani u totalnom ŠOKU! (VIDEO)

Foto: ST/P.Divac

Danas je u Železniku izbio požar u kojem je nažalost poginulo trogodišnje dete. Požar je buknuo oko osam sati ujutro u kući na adresi Stevana Filipovića broj 1b. Nažalost, dete je bilo samo u kući u trenutku izbijanja požara.

Iako iz snimaka izgleda kao da gori višespratna kuća, požar je zapravo izbio u baraci koja se nalazila iza nje. Prema informacijama na licu mesta, izgorela baraka imala je površinu od oko 30 kvadratnih metara.

Vatrogasne ekipe su brzo reagovale i intervenisale kako bi obuzdale požar. Ukupno je pet vatrogasnih ekipa sa 16 vatrogasaca i pet vozila učestvovalo u gašenju požara.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

 

Vlasnik objekta, S. B. (28), potvrdio je da je njegovo trogodišnje dete, sin E. B., bilo u objektu tokom izbijanja požara. Prema njegovim rečima, napustio je objekat oko 7:30 časova.

Vatrogasno-spasilačke ekipe pronašle su beživotno telo deteta tokom intervencije. Požar je takođe zahvatio objekat pored barake, što je dovelo do ozbiljnih materijalnih šteta.

Nadležne službe istražuju uzrok požara, dok je zajednica duboko potresena zbog ove tragedije.

Komšije su ostale u kompletnom šoku. 

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading