POLICAJKA PRONAŠLA IZGLADNELU BEBU: Uzela je i odmah OVO uradila, kada su ostali videli, samo su krenuli da plaču (VIDEO)

Autor: M.O.

Lifestyle

06.11.2023

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potez koji je ona napravila, oduševio je sve.

POLICAJKA PRONAŠLA IZGLADNELU BEBU: Uzela je i odmah OVO uradila, kada su ostali videli, samo su krenuli da plaču (VIDEO)

Foto: unsplesh.com

police

U toku misije spašavanja nakon strašnog uragana koji je pogodio Meksiko, policajka Arizbeth Dionicio Ambrosio (33) je pronašla majku i četveromjesečnu bebu koja je bila u očajnom stanju.

Beba nije jela već dva dana, a majka je bila nemoćna da joj pomogne. Ova hrabra policajka je čula plač bebe iz daljine i odmah krenula u potragu za njom.


Kada je pronašla majku i bebu, Ambrosio je odmah skinula zaštitnu opremu i počela da doji bebu.

 

@n.mas Arizbeth Dionicio Ambrosio es la #policía que amamantó a un #bebé que llevaba más de 24 horas sin comer en #Acapulco, Guerrero. #tiktokinforma #huracan #otis ♬ Alegria - Ted D'souza

 

Beba je odmah prestala plakati

Policajka je bila u šoku od sreće i zadovoljstva što je mogla da pomogne ovom malenom biću u nevolji.

 

 

- To je dobar osećaj. To je dete a ako postoji jedna stvar koja nas boli kao majke, to je videti dete u ovim okolnostima - rekla je Ambrosio.

Posle ovog divnog gesta privukla je  pažnju svih. Meksičke spasilačke službe su objavile fotografije i snimke policajke sa bebom. Arizbeth Dionicio Ambrosio je majka dvoje dece i sama zna koliko je teško videti dete u nevolji. Njena hrabrost i spremnost da pomogne drugima učinila ju je pravim herojem.

Uragan koji je pogodio Meksiko ostavio je mnoge porodice bez krova nad glavom i osnovnih životnih potreba. Međutim, u ovakvim trenucima se pokazuje snaga ljudskog duha i spremnost da se pomogne drugima.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading