ŽENA OSUĐENA NA DOŽIVOTNI ZATVOR ZBOG MUČENJA DETETA: Ovoliko modrica nijedan lekar nije video, tučena je do SMRTI

Autor:

Svet

05.11.2023

22:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porota okruga Brazos osudila je Džesiku Bundren na doživotni zatvor nakon što je proglašena krivom za zlostavljanje svoje pastorkinje Arijane Rouz Batel, koja je umrla od zadobijenih povreda.

ŽENA OSUĐENA NA DOŽIVOTNI ZATVOR ZBOG MUČENJA DETETA: Ovoliko modrica nijedan lekar nije video, tučena je do SMRTI

Foto: Shutterstock

 Njena sestra bliznakinja je preživela, ali sa ozbiljnim fizičkim i emotivnim traumama.

Prema svedočenju njihove tetke Kortni Onstot, koja je bila prva osoba koja je primetila znakove zlostavljanja na devojčicama, porodica je osetila olakšanje kada je presuda izrečena.

"Dobila je tačno ono što je zaslužila. Oduzela je život mojoj rođaki i ona zaslužuje da provede ostatak svog života bez života, tako da se osećam kao da je pravda danas zadovoljena i veoma sam zahvalna na tome", rekla je Onstot za KBTKS.


Suđenje je trajalo samo jedan dan, a poroti je trebalo manje od sat vremena da donese odluku o krivici. Prema izjavama pomoćnice okružnog tužioca okruga Brazos Kare Komte, Bundren je koristila različite predmete poput kaiša i drvenog vesla da bi kažnjavala decu. "To je izazvalo smrt", rekla je Komte.

 

 


Medicinski ekspert koji je svedočio na sudu izjavio je da je Arijana bila "mučena" i "prebijana na smrt", a postoji i sumnja da je bila seksualno napadnuta kao deo zlostavljanja. Zastrašujuće fotografije pokazuju veliki broj modrica i povreda po celom telu devojčice.

Obrana je tvrdila da je teško utvrditi šta je izvor povreda i da Bundren nije imala nameru da povredi dete. Oni su optužili oca devojčica, Džastina Hopera, koji je takođe optužen za zlostavljanje i čeka suđenje.

Tokom izricanja presude, forenzičar koji je bio zadužen za Arijaninu bliznakinju rekao je da je to najgori slučaj zlostavljanja koji je ikada video.

 

 

"Nikada nisam videla ovoliko modrica ni na jednom od svojih pacijenata, to je bilo prilično zabrinjavajuće... Bilo joj je teško da se kreće", rekao je on.

Svedočenje savetnika preživele bliznakinje otkrilo je da je ona patila od strašnih trauma zbog zlostavljanja koje je doživela. Ona je u sudnici pročitala pismo u kome je izrazila svoju patnju i rekla da je slomljena zbog onog što joj se dogodilo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading