PACIJENT (53) KUHINJSKIM NOŽEM IZBUŠIO GUMU NA VOZILU HITNE POMOĆI: Neverovatna scena kod Vranja - sledi krivična prijava protiv njega!

Autor:

Hronika

03.11.2023

23:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač uhapšen i drugim vozilom, pod pratnjom policije, prevezen na odeljenje psihijatrije u Nišu.

PACIJENT (53) KUHINJSKIM NOŽEM IZBUŠIO GUMU NA VOZILU HITNE POMOĆI: Neverovatna scena kod Vranja - sledi krivična prijava protiv njega!

Foto: ST/Nebojša Mandić, Shutterstock

U Trgovištu kod Vranja sinoć je došlo do napada na ekipu Hitne pomoći, kada je muškarac star 53 godine, koji je trebalo da bude prevezen na odeljenje Psihijatrije, probušio gumu sanitetskog vozila.

Naime, pacijent je zamolio medicinsko osoblje da zaustave vozilo kako bi nešto uzeo iz kuće pre nego što krenu ka Vranju i tada je kuhinjskim nožem izbušio prednju desnu gumu vozila.

Mediji prenose, takođe, da je napadač uhapšen i drugim vozilom, pod pratnjom policije, prevezen prvo u Vranje, a potom na odeljenje psihijatrije u Nišu gde je i zadržan.

O svemu je obavešteno nadležno tužilaštvo i protiv njega će biti podneta krivična prijava za uništenje i oštećenje tuđih stvari, navode u saopštenju PU Vranje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading