JEZIVO PONAŠANJE DIREKTORKE RIBNIKARA TIK NAKON MASAKRA! Ispovest roditelja: "Zvala me usred noći, a onda... LAPSUS! MARA JE UBIJENA!"

Autor:

Hronika

02.11.2023

12:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Branko Anđelković je otkrio da je poziv od direktorke na komemoraciju dobio usred noći, a onda otkrio i jeziv sadržaj telefonskog poziva.

JEZIVO PONAŠANJE DIREKTORKE RIBNIKARA TIK NAKON MASAKRA! Ispovest roditelja: "Zvala me usred noći, a onda... LAPSUS! MARA JE UBIJENA!"

Foto: Nemana Pancic, os-ribnikar.edu.rs

Snežana Knežević

Nakon pola godine od jezivog masakra u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" kada je dečak monstrum ubio devetoro dece i radnika obezbeđenja Dragana Vladovića, oglasili su se roditelji žrtava. Ispričali su šta su sve preživeli na dan masakra a i u danima  koji su usledili, a  najviše su razočarani ponašanjem tadašnje direktorke škole Snežane Knežević.

Pored serije propusta koji je direktorka škole imala pre, na dan i nakon masakra najjeziviji je onaj kada je pozvala oca žrtve Mare Anđelković.

U ispovesti koju su roditelji žrtava dali za nedeljnik NIN, Branko Anđelković je otkrio da je poziv od direktorke na komemoraciju dobio usred noći.

- Ni sestra me nije zvala u ponoć kad mi je majka umrla nego je sačekala sledeće jutro. A direktorka škole Knežeićka ladno usred noći zove na komemoraciju. Pošto sam joj objasnio da ne možemo da dođemo, ona je rekla neka onda dođu vaša deca Mina, Mara... Lapsus Mara je ubijena. Užas - naveo je Branko Anđelković.

Na ovu njegovu jezivu priču otac Katarine Martinović, Zoran Martinović, je dodao:

- Takvi lapsusi, čovek ne može da poveruje, to je potpuno odsustvo svesti i savesti!

Da podsetimo, Snežana Knežević je smenjena sa mesta direktorke OŠ "Vladislav Ribnikar".

Naime, na sednici održanoj 29. juna školski odbor Osnovne škole "Vladislav Ribnikar" u Beogradu je smenjen, a postavljen je privremeni organ upravljanja od pet članova, koji je odmah održao jednu sednicu.

Do tog 29. juna cela javnost, uključujući i roditelje učenika Osnovne škole "Vladislav Ribnikar", od prvog dana nakon masakra jednoglasno su tražili ostavke direktorke Snežane Knežević, kojoj, kako je tada pisao portal Republika.rs, nije padalo na pamet da napusti fotelju.

Foto: Republiks.rs Printscreen

Žrtve Koste Kecmanovića

Ovo što je ispričao otac Mare Anđelković je samo jedno u nizu razočarenja u Snežanu Knežević koje su roditelji žrtava doživeli.

Majka Sofije Negić, Milanka Negić ispričala je da je prvi sastanak sa zvaničnicima koji je održan bio 21. maja - i to u školi.

- Otišla sam na "mali ulaz" jer sam pretpostavila da je ulaz iz Kralja Milutina zatvoren, da tamo niko ne zalazi, međutim na "malom ulazu" nije bilo nikoga pa sam poslala drugarici poruku sa pitanjem - da li je moguće da je sastanak na "velikom ulazu"? Ona je odgovorila - da, da...

- Obišla sam oko Treće gimnazije, ušla, sproveli su me do zbornice, znate, vi uđete na mesto gde su ubijeni Dragan, Ana i Bojana, pa idete levo do zbornice. Desno u tom istom hodniku je mesto gde je i Sofija ispustila dušu.

- Na sastanku je prvo bilo reči o istrazi je prvo bilo reči o istrazi, ja sam sedela, cupkala, osećala se jako uznemireno i čekala trenutak da se obratim. Kada su nam rekli da bi trebalo da se viđamo češće, na primer jednom nedeljno, ustala sam i onako uzbuđena pitala "Izvinite, a gde? Na ovom mestu??'!" Zvaničnici su se onda pokunjili, rekli gde god želimo, posle toga su sastanci bili u tužilaštvu. Na kraju su nam prišli i  izvinili se, sa obrazloženjem da im  je direktorka Snežana Knežević rekla da su porodice tražile sastanak baš u školi. To naravno nije istina... - zaključila je majka Sofije Negić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (13)

Loading
Kriva je škola!

02.11.2023 15:21

Eto, od početka mislim i govorim da je kriva škola, kao i nastavnici, razredna, psiholog, direktorka. Svi oni ni IMENA TOJ DECI NE ZNAJU. I sada može i da se zaključi da NISU OBRATILI PAŽNJU, OKRETALI SU GLAVU i ako su videli, NISU REAGOVALI na decu koja su maltretirala Kostu, u to sam sve više sigurna. Sva ta deca, uključujući i Kostu su žrtva njihovog (školskog) i generalno našeg sistema u Srbiji. Sve njih podjednako optužiti, gamad. I to nije tako samo u Ribnikaru, nego i u drugim školama!

Aleks

02.11.2023 16:06

@Kriva je škola! - Ne lupetaj gluposti sram te bilo!!! Tog monstruma koji je iz cista mira, iz dosade, iz svog bolesnog hira uzeo pistolj svog oca koji je takodje psihijtrijski slucaj(ko normalan pretvara stan u kasarnu) niko nije maltretirao a pogotovo ga nisu dirala streljana deca! Takvim teskim lazima i pravdanjem najmladjeg masovnog ubice svih vremena iznova i iznova ubijate vec zverski pobijenu decu. Sramota, i da se ja pitam takve bljuvotine koje iznosis bih kaznjavao zatvorom. Niko nema pravo da kleveta pobijenu decu!

S.J.

02.11.2023 17:36

@Aleks - O čemu ti lupetaš bolesni čoveče? Pothitno da se javiš kod dežurnog neuropsihijatra! Je l’ ti možeš da SHVATIŠ da je ono što je Kosta učinio POSLEDICA NEČEGA? Dakle MORA SE NAĆI UZROK! Sram tebe bilo da izvrćeš moje reči iz konteksta, maloumniče. Gde sam pomenula ubijenu decu da su išta kriva? Upravo sam rekla da su svi oni ŽRTVE, ako umeš da čitaš, sačuvaj me Bože. A to što tvoj mozak nema kapacitet da rezonuje da je ŠKOLA KRIVA ZA CEO OVAJ DOGAĐAJ, nije moj problem. DA KRIVI SU i to NAJVIŠE!!! Imam i ličnih primera iz svoje porodice gde su deca maltretirana od strane vršnjaka zbog oblačenja, toga što nemaju možda kao oni itd. a NASTAVNICI NE REAGUJU! Sram da te bude da napadaš lično osobu bez osnove, ni ne pročitaš sa razumevanjem, bolesniče. Kako ti znaš da nije bio maltretiran, vidiš li da DIREKTORKA NE ZNA IMENA DECE, VIDIŠ LI TI IŠTA????

Aleks

02.11.2023 19:11

@S.J. - Napisala si da je maltretiran od vrsnjaka! Nije ga niko maltretirao, te bljuvotine da je maltretiran njega stavljaju u poziciju zrtve sto on nije. Niko nema pravo da pise kako je neko drugi kriv za njegov masakr! Ajde napisi, daj jedan jedini primer ko ga je maltretirao da on nakon toga napravi krvoprolice?