"UGASIO SE MLAD ŽIVOT!" OVO JE MUŠKARAC KOJI SE RAZNEO U ČAČKU! Živeo sa majkom, vozio kamion - od njega ostao samo trup slepljen za klupicu! (FOTO)

Autor:

Hronika

02.11.2023

11:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema prvim informacijama, nesrećni muškarac je seo na klupu na stanici, nakon čega je aktivirao eksplozivnu napravu koja ga je raznela.

"UGASIO SE MLAD ŽIVOT!" OVO JE MUŠKARAC KOJI SE RAZNEO U ČAČKU! Živeo sa majkom, vozio kamion - od njega ostao samo trup slepljen za klupicu! (FOTO)

Foto: Printscreen/Facebook

U eksploziji koja se dogodila oko 9 sati na Železničkoj stanici u Čačku, nažalost, preminuo je muškarac (40) iz Pranjana.

Prema prvim informacijama, nesrećni muškarac je seo na klupu na stanici, nakon čega je aktivirao eksplozivnu napravu koja ga je raznela. Jako razorne sile eksplozije najbolje pokazuje činjenica da je telo nesrećnika bukvalno prepolovljeno.

Foto: RINA

 

 - Trup nesrećnog muškarca je ostao na klupi na kojoj je sedeo, dok su noge odletele nekoliko metara dalje. Za sada nije moguće reći kakvom napravom se razneo ni koji je razlog ovoga što se desilo - kažu.

Detalji o vrsti eksplozivne naprave i razlozima ovog tragičnog događaja zasad nisu poznati. Policija je izvršila uviđaj na mestu događaja, a Železnička stanica u Čačku i dalje ostaje zatvorena zbog ovog incidenta. Očekuje se dolazak pogrebnog vozila kako bi preuzelo ostatke nesrećnog čoveka i započelo proces istrage o ovom nesrećnom događaju.

- Ovo je prava tragedija, ugasio se mlad život. Živeo je sam sa majkom i koliko je nama poznato vozio je kamion. Ovo nas je sve zaista potreslo - kaže za RINU meštani Pranjana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading