JEZIVA SUDBINA NESREĆNOG ČOVEKA NA KLUPICI STANICE U ČAČKU: Razneo se naočigled putnika - policija otkrila detalje stravične eksplozije (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Do tragedije je došlo u 8.45, a na mestu nesreće bilo je i drugih ljudi, s obzirom na to da je reč o Železničkoj stanici.

JEZIVA SUDBINA NESREĆNOG ČOVEKA NA KLUPICI STANICE U ČAČKU: Razneo se naočigled putnika - policija otkrila detalje stravične eksplozije (FOTO)

Foto: RINA, shutterstock

U ranim jutarnjim časovima došlo je do stravične tragedije na Železničkoj stanici u Čačku.

Kako saznajemo, na mestu gde se čekaju vozovi, muškarac D.S. (40) iz Pranjana razneo se bombom, kada je stradao na licu mesta. 

- Policijskoj upravi u Čačku je prijavljeno da je došlo do eksplozije na Železničkoj stanici. Uviđaj je u toku. Prve informacije koje imamo jesu da je u pitanju muškarac, kao i to da je najverovatnije reč o samoubistvu. Ono što je najbitnije, drugih povređenih nije bilo - rekli su iz policije za portal Republika.rs.

Naime, kako kažu i iz policije, pretpostavlja se da je čovek želeo da digne ruku na sebe, s obzirom na to da je sačekao da se rasčisti gužva, kako bi ostao sam.

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu

Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva – lekari Klinike za psihijatrijske bolesti „Dr Laza Lazarević“.

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra „Srce“ od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org, kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org.

Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni.

"Puklo je, bože sačuvaj..."

Do tragedije je došlo u 8.45, a na mestu nesreće našli su se i drugi ljudi, s obzirom na to da je reč o Železničkoj stanici. Između ostalog, kako prenose i drugi mediji, prolaznici su se našli u blizini mesta nesreća, a jedan od očevidaca zatekao se u blizini čoveka koji je izvršio samoubistvo.

- Ja sam sedeo na klupi na nekih dvadesetak metara udaljenosti, ne znam tačno. Čekao sam tu penziju, jer radnici obližnje pošte čekaju pa sam tu malo seo. Kad je to puklo, Bože me sačuvaj. Ja sam se sav stresao. Kasnije su nas uveli unutra u Železničku stanicu. Posle sam čuo da se čovek ubio - rekao je za RINU očevodac tragedije Petar Đurović.

Podsetimo, čovek je stradao na licu mesta, a u blizini mesta nesreće našli su se i građani Čačka koji su prepričali ono što su čuli u prolazu stanice.

- Kako smo čuli čovek je sedeo na klupi, nakon čega je aktivirao eksplozivnu naravu i razneo se. Mi nismo bili tu, ne znamo da li se baš tako desilo, ali to je ono što smo čuli - rekao je za RINU jedan od građana Čačka koji se našao u blizini Železničke stanice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading