ISPRED KLADIONICE MU ZABOLI NOŽ U LEĐA! Opšti haos na Čukarici - momak hitno primljen na Urgentni!

Autor:

Hronika

25.10.2023

10:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povređeni A.Š. je odmah primljen u Urgentni centar, gde su mu pružene medicinske usluge i gde je utvrđeno da se ne nalazi u životnoj opasnosti.

ISPRED KLADIONICE MU ZABOLI NOŽ U LEĐA! Opšti haos na Čukarici - momak hitno primljen na Urgentni!

Foto: shutterstock

Policija

Beogradska policija je brzom akcijom uhapsila M.A. (26) pod ozbiljnim sumnjama da je sinoć izbo A.Š. (41) nožem ispred jedne kladionice na Čukarici.

Povređeni A.Š. je odmah primljen u Urgentni centar, gde su mu pružene medicinske usluge i gde je utvrđeno da se ne nalazi u životnoj opasnosti. Prema nezvaničnim informacijama, M.A. je sačekao A.Š.-a da izađe iz kladionice, a zatim je, nakon što je usledila kraća verbalna rasprava, upotrebio nož i izbo ga u leđa.

Policija je brzo locirala i uhapsila M.A. koji je sada pod istragom. Istragu sprovodi Drugo osnovno javno tužilaštvo, koje je naložilo pritvor M.A. do 48 sati dok se istraga dalje razvija. A.Š. je, prema trenutnim informacijama, zadobio lake telesne povrede, a nadležne službe će nastaviti sa radom na slučaju kako bi se utvrdio tačan motiv i okolnosti ovog incidenta.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading