DRAMATIČNA NOĆ U BEOGRADU! Troje dece povređeno u tri saobraćajne nesreće - pored toga čak 100 intervencija Hitne pomoći

Autor:

Hronika

24.10.2023

07:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom noći 22 ekipe Hitne pomoći bile su dežurne, intervenišući ukupno 100 puta.

DRAMATIČNA NOĆ U BEOGRADU! Troje dece povređeno u tri saobraćajne nesreće - pored toga čak 100 intervencija Hitne pomoći

Foto: Shutterstock, Tanjug/J. PAP

Hitna pomoć i policija

Protekle noći u Beogradu su se dogodile tri saobraćajne nezgode, u kojima je ukupno sedam osoba lakše povređeno, prema informacijama dežurnog lekara Hitne pomoći za Tanjug.

Prva nesreća se dogodila u 19:21 na uglu Bulevara kralja Aleksandra i Takovske ulice, gde je muškarac (25) pretrpeo lakše povrede i prevezen je u Urgentni centar.

Neposredno nakon toga, u Jakovu kod restorana Romanija u 19:36, desila se saobraćajna nesreća. Na lice mesta su upućene dve ekipe Hitne pomoći koje su prevezle ženu (29) i dva muškarca u Zemunsku bolnicu.

U trećoj nesreći, koja se dogodila u 00:05 u Avalskoj ulici u Ripnju kod broja 93, povređena su dvojica dece, dečak (3 godine) i devojčica (6 godina), i tinejdžerka (16 godina).

Hitna pomoć je prevezla povređenu decu u Institut Majka i dete na Novom Beogradu, dok je tinejdžerka prebačena u Urgentni centar.

Ove vesti dolaze nakon što su tokom noći 22 ekipe Hitne pomoći bile dežurne, intervenišući ukupno 100 puta.

Pored saobraćajnih nesreća, Hitna pomoć je pružala pomoć i osobama u alkoholisanom stanju na javnim mestima, vozeći ih na detoksikaciju u odeljenje toksikologije VMA.

Takođe, pružana je medicinska pomoć hroničnim bolesnicima, uključujući astmatičare, srčane bolesnike, hipertenzičare i pacijente sa mentalnim zdravstvenim izazovima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading