DRAMA U NIŠU! Žena se onesvestila za volanom, preletela preko kružnog toga i zaukucala se u automobil pun ljudi!

Autor:

Hronika

18.10.2023

16:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Onesvestila se žena tokom vožnje u Nišu

DRAMA U NIŠU! Žena se onesvestila za volanom, preletela preko kružnog toga i zaukucala se u automobil pun ljudi!

Foto: Printskrin/Youtube/Republika

Hitna pomoć na terenu

Danas oko 15 časova na kružnom toku kod tržnog centra u Nišu, došlo je do prave drame kada je ženi u ''volksvagenu'' pozlilo tokom vožnje, te je izgubila kontrolu nad vozilom, prešla preko kružnog toga i sudarila se sa službenim vozilom niške „Gradske toplane“.

Očevidac je rekao da je prelazio pešački prelaz na uglu Vizantijskog bulevara i Ulice Branka Miljkovića kada je video vozilo koje u punoj bruzini ide iz pravca Durlana ka tržnom centru udara u ivičnjak kružnog toka, prelazi preko zelene površine i drugog ivičnjaka i naleće na „škodu“.

- Videlo se da je žena bila onesvešćena, da nije upravljala automobilom. Bila je bez svesti i kada je ekipa Hitne pomoći došla po nju. Jedva su je izvukli iz vozila - rekao je on za Telegraf.

Na lice mesta odmah su izašle policijske ekipe, zbog povređenih lica i u vozilu „škode“ intervenisale su dva vozila Hitne pomoći.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading