ZADESILA NAS JE STRAŠNA TRAGEDIJA! Nema naše devojčice: Deka nastradalog deteta iz Melenaca očajan - ispred auta izletela srna, a onda...

Autor:

Hronika

18.10.2023

14:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Deka devojčice koja je poginula u stravičnoj nesreći kod Melenaca ispričao je kako je došlo do tragedije.

ZADESILA NAS JE STRAŠNA TRAGEDIJA! Nema naše devojčice: Deka nastradalog deteta iz Melenaca očajan - ispred auta izletela srna, a onda...

Foto: Tanjug/ M. MILIVOJEVIC, Shutterstock, Facebook

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se desila na putu Melenci Zrenjanin nastradala je togodišnja devojčica, dok je majka S.Ž (23)  koja je upravljala vozilo zadobila je lakše telesne povrede. Sa njom u vozilu bila jer još jedna osoba je koja je zadobila teške telesne povrede.

Do nesreće je prema rečima deke nastradale devojčice došlo kada je ispred automobila izletela srna.

- Ispred auta izletela je srna, i u tom trenutku došlo je do udesa. Ne znam šta da Vam kažem. Mojoj ćerki je veoma loše. Zadesila nas je strašna tragedija, nema naše devojčice...

Naime, u ovoj nesreći, teško je povređena i devetnaestogodišnja devojka, za koju se veruje da je njena prijateljica ili rođaka, dok je majka prošla sa lakšim povredama.

Strašno je da bilo koje dete nastrada, a pogotovo kada saznate da je nastradalo dete iz vašeg komšiluka. Devojčica je bila preslatka, mali anđeo... skoro je pošla u školicu. Ne mogu da verujem da se ovako nešto dogodilo - rekla je jedna žiteljka naselja Melenci. 

Da podsetimo, sumnja se da se nesreća dogodila tako što je žena, majka nastradalog deteta izgubila kontrolu nad vozilom i sletela u kanal. Devojčica je nastradala na mestu nesreće, dok je majka zadobila lakše telesne povrede. Pored nje teške telesne povred zadobila je i devojka koja je bila putnica u ovom vozilu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading