U STRAVIČNOJ SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI NA BUKOVAČKOM PUTU NASTRADAO MUŠKARAC: Više osoba, među kojima je i žena poginulog čoveka, prevezeno u bolnicu!

Autor:

Hronika

14.10.2023

20:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više detalja biće poznato nakon sprovedene istrage.

U STRAVIČNOJ SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI NA BUKOVAČKOM PUTU NASTRADAO MUŠKARAC: Više osoba, među kojima je i žena poginulog čoveka, prevezeno u bolnicu!

Foto: Printscreen/Youtube/MUP Republike Srbije

stravičnoj nesreći koja se dogodila na Bukovačkom putu u Petrovaradinu, večeras oko 18 časova, poginuo je za sada nepoznati muškarac, dok je više osoba teže i lakše povređeno.

Po rečima doktora Zorana Krulja portparola novosadske hitne pomoći, njihove dve ekipe su intervenisale na licu mesta, a poziv je primljen u 18:14.

Lekari su na licu mesta konstatovali smrt nepoznatog muškarca, dok je žena koje je bila suvozač, prevezena u UC KCV na odeljenje reanimacije, u teškom stanju sa višestrukim povredama.

Povrede su zadobile i dve žene stare 52 i 67 godina, kao i muškarac star 42 godine. Oni su nakon inicijalnog zbrinjavanja prevezeni na odeljenje hirurgije UC KCV na dalje lečenje i dijagnostiku.

Saobraćaj je za vreme uviđaja bio obustavljen, a više detalja biće poznato nakon sprovedene istrage.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading