SLUŽBENIK PIO FONDA VRANJE ZADRŽAN U PRITVORU: Koristio službeni položaj i zahtevao mito - tražio ručak u poznatom restoranu!

Autor:

Hronika

11.10.2023

13:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

N.N. iz Vranja zadržan zbog sumnje da je izvršio krivično delo primanje mita.

SLUŽBENIK PIO FONDA VRANJE ZADRŽAN U PRITVORU: Koristio službeni položaj i zahtevao mito - tražio ručak u poznatom restoranu!

Foto: printscreen/Google Earth

Muškarcu N.N. iz Vranja Posebno odeljenje za suzbijanje korupcije pri Višem javnom tužilaštvu u Nišu, odredilo je zadržavanje zbog sumnje da je izvršio krivično delo primanje mita.

Naime, sumnja se da je on kao službenik za utvrđivanje prava iz penzijskog i invalidsko osiguranja Fonda PIO u Vranju, 11. maja ove godine od B.M. iz Vranja zahtevao da njemu i prijateljima plati ručak u restoranu ''Simpo'', kako bi njegovom ocu doneo rešenje o utvrđivanju prava na novčanu naknadu za pomoć i negu.

B.M. je pristao na to i u pomenutom restoranu platio račun u iznosu od 18.484 dinara, nakon čega je osumnjičeni dana 20. juna doneo potrebno rešenje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading