SILEDŽIJA JE UZEO METALNU ŠIPKU, PA POLOMIO PSU VILICU: Jezivo se iživljavao u školskom dvorištu u Sjenici - POLOMIO MU I NOGU I SPALIO JEZIK!

Autor:

Hronika

09.10.2023

15:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nasilnik je dao bizarno opravdanje zašto je zlostavljao nesrećnog psa.

SILEDŽIJA JE UZEO METALNU ŠIPKU, PA POLOMIO PSU VILICU: Jezivo se iživljavao u školskom dvorištu u Sjenici - POLOMIO MU I NOGU I SPALIO JEZIK!

Foto: instagram.com/stop_nasilju1

Prošlog četvrtka je u dvorištu jedne osnovne škole u Sjenici pronađen pas u jako lošem stanju, sa spaljenim jezikom i polomljenim šapama. Svetlana Tripković, koja je brzo stigla na lice mesta, opisuje ovaj užasan prizor. Nažalost, i učenici i nastavnici su bili svedoci ovog strašnog nasilja, ali, prema Svetlaninim rečima, nisu reagovali.

Prema njenom svedočenju za portal Telegraf.rs, tog tragičnog dana, jedan građanin Sjenice je brutalno tukao psa metalnom šipkom, a sve se odigralo pred očima dece.


Svetlana inače aktivno zastupa prava životinja i ističe da je nasilje nad njima u ovom gradu postalo sve učestalije, a ovog puta, nažalost, i deca su bila prisutna i svedočila ovom užasu.

Taj lokalni siledžija, uzeo je metalnu šipku, i usred školskog dvorišta, udarao ovo jadno štene, polomio mu vilicu, prednju desnu nogu i spalio jezik. Sve pred očima nastavnika i dece koja su vrištala uznemirena i plakala, vikala da prestane jer su baš ta deca hranila ovo nesretno štene. Niko od nastavnika nije reagovao. Saznala sam za ovaj slučaj jer me je pozvala uplakana žena sa detetom koja ga je pronašla i naravno da sam otišla. Čekamo i reakciju javnog tužilaštva u Sjenici - kaže Svetlana.

Na pitanje zbog čega bi se iko odlučio na ovakav čin, Svetlana kaže da je u pitanju sugrađanin čije dvorište se graniči sa školom, kao i da je kroz konverzaciju sa ostalim meštanima saznala da mu je pas navodno napao kokoške, te je to bio povod za nasilje.

Navodno je pas ušao kod njega u dvorište, jurio mu kokoške... Ne znam ni sama, ali prizor je užasan. Ja sam se veoma potresla. Ne mogu da verujem da su jadna deca gledala kako čovek ubija psa i da niko nije reagovao niti pokušao da ga spreči - pojašnjava Svetlana.

S obzirom na to da se dugo bavi zbrinjavanjem životinja, Svetlana nije mogla da ostavi izmučeno štene da ugine. Odvela ga je kući, dala mu infuziju, a onda i pozvala veterinarsku kliniku iz Beograda, kako bi ga odveli na operaciju i pokušali da spasu. Kako tvrdi, slučaj je prijavila policiji u petak.

On je odveden u Beograd u užasnom stanju. Ja sam do kasno u noć davala izjavu u policiji. Prvi pregled je zakazan za danas, samo se nadam da će se oporaviti i da će oni koji su počinili ovo delo dobiti odgovarajuću kaznu.

Ipak, sagovornica portala Telegrafa.rs pojašnjava da ovo nije prvi slučaj nasilja nad životinjama u okolini Sjenice. Skoro je u dvorštu iste škole pronašla i mrtvo mače, kom su kosti bile slomljene, dok je na putu nalazila izmučene štence.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Maja

10.10.2023 00:48

Jadni su mnogo ti nastavnici koji su sve to posmatrali a nista nisu preduzeli. Sta i koga oni uce. Cemu oni decu da nauce. Jadna kuca. Nadam se da ce preziveti a vama gospodjo svaka cast za sve to sto cinite za ove cetvoronozne lepotane.