PRVA ŽRTVA JUTROŠNJE NESREĆE U SREMČICI! Preminuo jedan od troje teško povređenih! UŠLI U SUPROTAN SMER I ZAKUCALI SE U KAMION!

Autor:

Hronika

02.10.2023

08:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povređeni su odmah prevezeni u Urgentni centar gde su smešteni u salu reanimacije, gde je ubrzo preminuo D.R.

PRVA ŽRTVA JUTROŠNJE NESREĆE U SREMČICI! Preminuo jedan od troje teško povređenih! UŠLI U SUPROTAN SMER I ZAKUCALI SE U KAMION!

Foto: ST/Petar Divac, Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ

Hitna i policija

Jedna osoba nastradala je, a dve su teško povređene u saobraćajnoj nesreći do koje je došlo nešto pre tri sata noćas na putu od Železnika ka Sremčici.

Oko 02.45, Sremčica, u Ulici Stevana Filipovića, automobil marke "Fiat Punto" u kom su bili muškarci D. R. (47), K. T. (28) i ženska osoba K. A (35) prešao je u suprotnu traku i čeono udario u kamion marke "Mercedes".

Povređeni su odmah prevezeni u Urgentni centar gde su smešteni u salu reanimacije, gde je ubrzo preminuo D.R.

Za sada nije utvrđeno ko je upravljao vozilom "Punto" u trenutku saobraćajne nesreće.

Masovno voze u kontra smeru

Podsetimo, zbog vožnje u kontra smeru na auto-putu "Miloš Veliki", nedavno je došlo do stravične nesreće kada Dejan J. (51) upravljao vozilom i sudario se sa drugim automobilom. Tada se njegovo vozilo zapalilo, a on je nastradao na licu mesta.

Šta učiniti ako se nađete u suprotnom smeru na auto-putu, objasnio je Damir Okanović iz Komiteta za bezbednost u saobraćaju.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading