"PAO" ŠVERCER CIGARETA U NIŠU! U Škodu "spakovao" 5,5 hiljada paklica cigareta!

Autor:

Hronika

01.10.2023

12:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden osnovnom javnom tužiocu u Nišu.

"PAO" ŠVERCER CIGARETA U NIŠU! U Škodu "spakovao" 5,5 hiljada paklica cigareta!

Foto: MUP Srbije

Ilustracija

Muškarac A.R. (39) iz Bujanovca, koji se bavi ilegalnim švercom cigareta i duvana, uhapšen  je u Nišu. U njegovom vozilu su pronađene ogromne količine nelegalnih proizvoda, uključujući nekoliko hiljada paklica cigareta i 75 kilograma rezanog duvana.

Po nalogu Osnovnog suda, A.R. se trenutno nalazi iza rešetaka,na teret mu se stavlja krivično delo nedozvoljenog prometa akciznih proizvoda.

- Policija je u Nišu zaustavila „škodu“ kojom je upravljao osumnjičeni i u vozilu pronašla i oduzela 5.480 paklica cigareta i 75 kilograma rezanog duvana, bez prateće dokumentacije, potvrdila je policija. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden osnovnom javnom tužiocu u Nišu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading