BILA JE DIVNA! SRELE SMO SE, NISAM SLUTILA DA JE POSLEDNJI PUT: Meštani sela kod Vladičinog Hana u ŠOKU, Dušanka je još jedna ubijena žena u Srbiji!

Autor:

Hronika

30.09.2023

12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suprug osumnjičen za ubistvo i žrtva bili u postupku razvoda, u času zločina muškarac bio u vidno alkoholisanom stanju.

BILA JE DIVNA! SRELE SMO SE, NISAM SLUTILA DA JE POSLEDNJI PUT: Meštani sela kod Vladičinog Hana u ŠOKU, Dušanka je još jedna ubijena žena u Srbiji!

Foto: Ilustracija: Republika, ST/Nebojša Mandić, Pixabay

Dragan S. (61) ubio je u petak uveče svoju suprugu Dušanku S. (55) u kući gde su živeli kao podstanari u selu Repince kod Vladičinog Hana.

Čitav komšiluk je u šoku jer su za Dušku imaju samo reči hvale, ali ni o Draganu ne mogu da kažu ništa loše.

- Oni godinama žive tu kao podstanari doselili su se iz sela Jastrebac. Deca su im divna, sin završio fakultet, oženio se i ne živi ovde. Ćerka je divna, radi i ona je tu sa detetom kod njih živela. Ja i Dušanka smo išle zajedno na posao svakog jutra. Ne mogu da verujem šta se desilo – priča jedna od komšinica.

U dvorištu kuće gde su supružnici živeli, još uvek se vide tragovi koje je ostavila uviđajna ekipa za sobom. Sin i ćerka nastradale ne žele da govore i da detalje iznose u javnost, jer ni sami ne znaju mnogo.

Ćerka je sa detetom bila u gradu i kada je došla kući zatekla je majku u lokvi krvi. Pozvala je policiju i hitnu pomoć, koji su brzo stigli, ali ženi nije bilo spasa. Sin kaže da je telo poslato na obdukciju i da od toga zavisi vreme sahrane.

- Roditelji su bili u procesu razvoda. Mislim da je sve bilo skoro gotovo ostalo je još da to bude pravosnažno. Živeli smo skromno i normalno nekada. Verujte u šoku smo, pod stresom i u velikoj smo i neopisivoj žalosti zbog svega - dodaje sin ubijene.

Ubistvo se desilo u kući kada je Dragan S. u veoma alkoholisanom stanju sa više uboda nožem u vrat usmrtio svoju suprugu.

Čitava okućnica i dom ostavlja utisak da je žena veoma predano brinula o kući.

- Divna je bila Dušanka, juče sam je srela na ulici, kad sam se vraćala sa pijace. Popričale smo malo. Nisam ni slutila da će to biti poslednji susret - kaže jedna od komšinica.

Prema podacima iz policije, ranije nije bilo prijava nasilja iz ove porodice, ali se u gradu priča da je Dragan S. voleo da pije i da se opija, te da ga je bivši zet prijavio za nasilje u kući i to pre nekoliko godina.

Dragan S. je nekada radio u fabrici „Fopa“ koja je u u tranziciji propala, a Dušanka je bila zaposlena kao čistačica u Domu zdravlja u Vladičinom  Hanu.

Prema navodima iz Višeg javnog tužilaštva u Vranju, Dragan S. je pronađen na mestu izvršenja ubistva, odmah je uhapšen i određeno mu je zadržavanje.

Protiv njega će policija podneti krivičnu prijavu zbog krivičnog dela ubistva i biće priveden u Više javno tužilaštvo radi saslušanja.

Za sada, nit porodica, ali ni policija, ni tužilaštvo ne mogu da kažu šta je bio motiv ubistva.

Očekuje se da se o tome više sazna nakon saslušanaj Dragana S. On je, prema saznanjima iz policije, u petak uveče prilikom hapšenja bio u "veoma alkoholisanom stanju".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading