STRAVIČNO UBISTVO U BATROVCIMA! Kamiondžija gledao kako su izboli mladića (19) - policija intenzivno traga za OVIM ČOVEKOM!

Autor:

Hronika

28.09.2023

11:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan muškarac smrtno ranjen, drugi uspeo da pobegne i prepozna napadača.

STRAVIČNO UBISTVO U BATROVCIMA! Kamiondžija gledao kako su izboli mladića (19) - policija intenzivno traga za OVIM ČOVEKOM!

Foto: Ilustracija: Republika.rs,ST/Nebojša Mandić

Nedaleko od graničnog prelaza "Batrovci" nepoznate osobe su napale dva muškarca koji su peške krenuli sa graničnog prelaza prema selu Batrovci, pri čemu su jednog od njih smrtonosno ranile.

Policija u Sremskoj Mitrovici je potvrdila da je pronađeno telo nepoznatog muškarca i da se intenzivno traga za počiniocima. Prema izveštajima, incident se dogodio 26. septembra kada su dve osobe, devetnaestogodišnji mladić sa Kosova i Metohije i drugi muškarac, napadnute na putu prema selu Batrovci.

Jedan od napadnutih muškaraca, tridesetpetogodišnjak, je uspeo da pobegne od napadača i potraži pomoć na granici. Patrola je krenula u pretragu oblasti i nažalost pronašla devetnaestogodišnjeg mladića sa više ubodnih rana na telu.

Detalji ovog užasnog incidenta još uvek nisu u potpunosti poznati. Preliminarni izveštaji sugerišu da su napadnuti muškarci došli sa Kosova i Metohije preko graničnog prelaza "Batrovci" i krenuli peške prema selu kada su napadnuti, verovatno noževima.

Muškarac koji je uspeo da pobegne identifikovao je jednog od napadača, koji je, kako se saznaje, migrant iz Avganistana. Policija nastavlja sa intenzivnom potragom za ostalim počiniocima kako bi se razjasnila ovaj stravičan događaj i donela pravda.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading