KOJI GENIJE! OVO SU FOTKE KOJE SU PLJAČKAŠA MENJAČNICE ODALE POLICIJI: Slikao se sa istim oružjem u istom duksu, kao i tokom krađe (FOTO)

Autor: Republika

Hronika

23.09.2023

13:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorana P. odale su fotografije koje je objavljivao na Instagramu

KOJI GENIJE! OVO SU FOTKE KOJE SU PLJAČKAŠA MENJAČNICE ODALE POLICIJI: Slikao se sa istim oružjem u istom duksu, kao i tokom krađe (FOTO)

Foto: Društvene mreže

Dvojica muškaraca koji su sinoć oko 20 časova na motoru opljačkali menjačnicu u Temerinu, uhapšeni su tokom noći, a jednog od njih, Zorana P., odale su fotografije koje je objavljivao na Instagramu, i to sa istim motorom, duksericom i mitraljezom koje je imao tokom pljačke.

Mladić na svom profilu redovno kači bahate vožnje na motoru i u besnim kolima, ali i uvrede za policiju. Takođe, slikao se i kako broji veliku količinu novca dok vozi i kako drži pištolj.

Dve maskirane osobe noćas su motorom došli do menjačnice, te izvršili razbojništvo. Odneta je veća količina novca, a tom prilikom niko nije povređen.

 

Na društvenim mrežama pojavio se i video-snimak ove oružane pljačke.

Na snimku se vidi kako maskirane osobe na motoru dolaze do menjačnice, od kojih jedna ulazi u menjačnicu, a druga na motoru drži stražu sa pištoljem u ruci.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bora Novaković (@bora.ns)

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Podesen

23.09.2023 18:09

Rođeni za 30g teške robije.