PRETUKAO MALOLETNIKE I HTEO DA IH PREGAZI KOLIMA! Uhapšen nasilnik iz Kovina!

Autor:

Hronika

20.09.2023

16:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Kovinu uhapšen muškarac zbog fizičkog zlostavljanja četvorice tinejdžera.

PRETUKAO MALOLETNIKE I HTEO DA IH PREGAZI KOLIMA! Uhapšen nasilnik iz Kovina!

Foto: www.profimedia.rs

P.Đ. (36) iz Kovina zadržan je po nalogu javnog tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Smederevu zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio nasilničko ponašanje prema maloletnim licima.

Naime, njemu se na teret stavlja da je svojim vozilom preprečio put tinejdžerima uzrasta 16, 15 i 14 godina, verbalno ih napadao i vređao, a onda je jednog od oštećenih drvenom palicom udario po leđima, a drugog oštećenog u predelu grudi kom su konstatovane lake telesne povrede.

Osumnjičeni P.Đ. je zatim seo u automobil i nasilnom vožnjom se priližio maloletnim licima, ali su oni uspeli da izbegnu udarac. Od njega je oduzeto motorno vozilo i nakon ispitivana oštećenih i svedoka biće podnet optužni predlog Osnovnom sudu u Smederevu.

Za krivično delo nasilničko ponašanje kad drugom nanese laku telesnu povredu, kazniće se zatvorom od 6 meseci do 5 godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading