OTAC NARUČIO PALJENJE ĆERKINOG AUTOMOBILA! Platio troijicu da ''mini'' dignu u vazduh, motiv ŠOKANTAN!

Autor:

Hronika

20.09.2023

16:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveni detalji paljenja automobila u Beogradu.

OTAC NARUČIO PALJENJE ĆERKINOG AUTOMOBILA! Platio troijicu da ''mini'' dignu u vazduh, motiv ŠOKANTAN!

Foto: Shutterstock

Danas je S.S. (49) uhapšen po nalogu Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu jer je od trojice mladića naručio da zapale automobil njegovoj ćerki, prenosi Kurir.

On se sumnjiči da je angažovao trojicu mladića, od kojih je jedan maloletan, da zapale automobil marke "mini" njegove ćerke, koji je bio parkiran u Sarajevskoj ulici u Beogradu.

- Sumnja se da je reč o narušenim porodičnim odnosima, i da je otac zbog toga angažovao trojicu mladića koji su 14. juna ove godine, oko 2.30 sati ujutru zapalili "mini", koji je u potpunosti izgoreo. Vatra je zahvatila još jedan automobil, kao i izlog butika - govori izvor pomenutih medija-

Povodom ovog slučaja se oglasilo i Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu.

- Nakon operativnog rada MUP, Odeljenje za istraživanje požara i havarija u saradnji sa Prvim osnovnim javnim tužilaštvom u Beogradu utvrđen je identitet neposrednih izvršilaca ovog krivičnog dela, te je danas uhapšen i nalogodavac S.S. koji će biti saslušan u svojstvu osumnjičenog pred postupajućim javnim tužiocem sutra - saopštilo je Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu.

Nakon saslušanja osumnjičenog, kao i u zavisnosti od postojanja zakonom predviđenog osnova i drugih okolnosti tužilaštvo će odlučiti da li će predložiti Prvom osnovnom sudu u Beogradu da odredi pritvor prema osumnjičenom.

- U dokaznom postupku tužilaštvo će ispitati oštećenog, svedoke, pribaviti eventualne snimke kamera i preduzeti druge radnje kako bi se utvrdile sve okolnosti pod kojima se odigrao ovaj krivičnopravni događaj i prikupili svi relevantni dokazi - navedeno je u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading