IZGOREO BRAČNI PAR, PRONAĐENA NJIHOVA UGLJENISANA TELA! Komšije neme od bola i šoka: Bili su pošteni, mučili su se!

Autor:

Hronika

19.09.2023

20:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšije bračnog para koji je izgoreo kod Raške u šoku zbog tragedije koja se sinoć dogodila.

IZGOREO BRAČNI PAR, PRONAĐENA NJIHOVA UGLJENISANA TELA! Komšije neme od bola i šoka: Bili su pošteni, mučili su se!

Foto: ST/Petar Divac, Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ

Hitna i policija

Policija je sinoć u kući u naselju Milatković kod Raške pronašla ugljenisana tela bračnog para, žena (70) i muškarac (68). O slučaju je obavešteno nadležno tužilaštvo koje je naredilo obdukciju.

Požar je izbio sinoć nešto posle ponoći, a nesrećnom paru nije bilo spasa. Košmšije su u šoku zbog tragedije, a kako kažu, prožar su primetili ljudi sa magistralnog puta i odmah obavestili komšije, a potom i nadležne službe.

- Bili su dobri ljudi, pošteni, mučili su se, stvorili ovu vikendicu. Najverovatnije se nešto desilo oko struje, šporeta...Tu je imao jedan zid isto od drveta i jedan stočić. To je valjda uhvatilo, oni su zaspali sigurno i to ih je ugušilo. To je buktinja bila, plamen je goreo. Pa vatrogasci su došli, gasili, tri cisterne su potrošili. Evo ga, opet tinja, još i danas - rekao je jedan od komšija za Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading