OVO JE VOZAČ HITNE POMOĆI KOD KOGA JE NAĐENA DROGA: Policija zaustavila sanitet i zatekla šokantan prizor!

Autor:

Hronika

14.09.2023

11:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osumnjičeni je lišen slobode, a sanitet je odvezen u stanicu u Pazar.

OVO JE VOZAČ HITNE POMOĆI KOD KOGA JE NAĐENA DROGA: Policija zaustavila sanitet i zatekla šokantan prizor!

Foto: facebook, printscreen/youtube

S. P. vozač vozila Hitne pomoći iz Raške koji je sinoć uhašen na magistralnom putu Raška-Novi Pazar gde mu je pronađeno 3,4 kilograma marihuane, radio je na toj poziciji od 2020. godine.

Podsetimo, S. P. je uhapešen nakon dojave da se u sanitetu koji on vozi nalazi droga, novopazarska policija ga je presrela kod sela Šestovo gde su detaljnim pretresom pronašli tri velike kese u kojima je bilo tri kilograma marihuane. Osumnjičeni je lišen slobode, a sanitet je odvezen u stanicu u Pazar.

Direktor Doma zdravlja Raška Milisav Galjak ispričao je za Kurir da je osumnjičeni kod njih došao u decembru 2020. i to preko projekta koji finansira opština Raška i na taj način pomaže Domu zdravlja. Kako je naveo sa osumnjičenim nikada nisu imali problema, ali smatra da nadležni treba da kazne svakoga ko je počinio neko krivično delo bez obzira na kom mestu rade ili na kojoj su poziciji.

Foto: facebook

Osumnjičeni vozač S.P.

Kako je dalje naveo sagovornik Kurira, uhapšeni radnik S. P. je tokom jučerašnjeg dana bio na poslu.

- S. P. je juče sa nalogom otišao za Beograd gde je trebalo da doveze pacijenta i stigao je pred Dom zdravlja oko 18 sati. Sanitet je i dalje na parkingu u krugu ustanove bio u 19 sati, prema rečima šefa voznog parka - kaže direktor Galjak i dodaje:

- S. P. je pozvao šefa voznog parka u 19.09 sati kako bi mu saopštio da treba da vozi pacijenta za Beograd i da za to poseduje nalog. Nakon toga, on je opet pozvao nadređenog šefa u 20.52 sata i rekao mu da će sa njim poći i rođak, tačnije pratnja tog pacijanta kog je trebalo da transportuje za Rašku. Od tada se uhapšeni radnik nije javljao.

Galjak je naveo da su nakon toga uveče obavešteni da im je vozač saniteta uhapšen i da je u vozilu pronađena veće količina nedozvoljene supstance.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading