POSLEDNJA OBJAVA POGINULOG KAMERMANA LEDI KRV U ŽILAMA! Samo sat vremena pre stravične tragedije podelio je bolan snimak! (VIDEO)

Autor:

Hronika

17.09.2023

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastradali kamerman Igor T. samo sat vremena pre stravične nesreće objavio je snimak sa veselja, nije ni slutio šta će se dogoditi.

POSLEDNJA OBJAVA POGINULOG KAMERMANA LEDI KRV U ŽILAMA! Samo sat vremena pre stravične tragedije podelio je bolan snimak! (VIDEO)

Foto: twitter.com/@Pluton45873221/instagram

Stravična tragedija dogodila se danas na magistralnom putu Užice - Mokra Gora, u Vitasima u Kremnima u kojoj je jedna osoba poginula, a tri su povređene.

Nastradao je kamerman Igor T. (28), dok su trojica njegovih kolega prevezeni u užičku bolnicu. Do nesreće je došlo kada je automobil kojim je upravljao Igor T. obilazio svadbenu kolonu i u direktnom sudaru sa kamionom podleteo pod isti.

Republika

Foto: Printscreen/instagram

Igor T., kamerman koji je poginuo

Samo sat vremena pre tragedije, nesrećni mladić je na svojim društvenim mrežama objavio snimak sa svadbe na kom se vide bele ruže, burme koje su na njima okačene, a u pozadini se čuju zvuci trube i svatovi koji se vesele, ni ne sluteći kakva će se tragedija dogoditi.

 

 

Tokom sudara kamion se zapalio, a deset vatrogasaca je gasilo požar i brzo ga lokalizovali. Dve ekipe Hitne pomoći su bile na mestu nesreće, a saobraćaj je potpuno obustavljen na ovo deonici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading