OBISTINILE SE CRNE SLUTNJE: Ugljenisano telo koje je pronađeno u automobilu na Fruškoj gori, jeste NESTALI MLADIĆ IZ BAČKE PALANKE!

Autor:

Hronika

23.08.2023

16:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog stanja u kom se ugljenisani leš nalazio, nije bilo moguće utvrditi o kome je reč.

OBISTINILE SE CRNE SLUTNJE: Ugljenisano telo koje je pronađeno u automobilu na Fruškoj gori, jeste NESTALI MLADIĆ IZ BAČKE PALANKE!

Foto: Facebook

Igor T.

Muškarac Igor T. (35) iz Bačke Palanke, nestao je u petak, a samo nekoliko sati kasnije, na Fruškoj Gori u blizini Iriškog venca pronađen je njegov zapaljen automobil marke "dačia", u kojem se nalazilo izgorelo telo.

Zbog stanja u kom se ugljenisani leš nalazio, nije bilo moguće utvrditi o kome je reč. Nažalost, nakon obdukcije i DNK analiza, obistinile su se crne slutnje.

- Potvrđeno je da izgorelo telo pripada Igoru T. iz Bačke Palanke. Još uvek nije poznato da li je izvršio samoubistvo ili je u pitanju zločin - naveo je izvor upoznat sa istragom za Republiku.  

Foto: Facebook

 

Kako je za naš portal ispričala komšinica nastradalog muškarca, porodica sumnja da je u pitanju nasilna smrt. 

- Jeste, istina je da je to on. Igorov otac Ilija je juče išao da da DNK, a pre nekih sat vremena su mu javili da je utvrđeno da je to on. Igor nije bio taj tip i svi smo sigurni da nikad ne bi digao ruku na sebe. Porodica sumnja da ga je neko namerno odvukao na Frušku goru - rekla je komšinica za Republiku i dodala:

- Ne znam kako će Ilija ovo podneti. Čovek je pre godinu dana ostao bez žene, koja je preminula od raka, a sad i bez sina jedinca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading