DVE STVARI SU MOŽDA IGORA ODVELE U SMRT! Strahuje se da je OVO uzrok stravične tragedije u Kremnima!

Autor:

Hronika

17.09.2023

16:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igor T., kamerman, poginuo je u svadbenoj koloni na putu Užice - Mokra Gora.

DVE STVARI SU MOŽDA IGORA ODVELE U SMRT! Strahuje se da je OVO uzrok stravične tragedije u Kremnima!

Foto: Shutterstock, Printscreen/instagram

Do stravične saobraćajne nesreće došlo je danas na magistralnom putu Užice - Mokra Gora, u Šagran Vitasi u Kremnima, kada je pretičući svadbenu kolonu u direktnom sudaru sa kamionom, poginuo kamerman Igor T. (28) iz Užica.

Republika

Foto: Printscreen/instagram

Igor T., poginuo

U automobilu su bila četiri snimatelja - Igor T. koji je nastradao, Radovan P. (63), Nemanja N. (19) i Nikola M. (19) koji su povređeni, dok vozač kamiona Farih S. (23) nema povrede. U toku je istraga koja će pokazati koji su razlozi zbog kojih je došlo do tragedije.

- Utvrđuje se razlog zbog koga se putnički automobil prešao na suprotnu traku puta. Moguće je da je preticao kolonu, a postoji i mogućnost da je zaspao za volanom, a zatim se direktno sudarili sa kamionom koji je dolazio iz suprotnog pravca. Kamion se odmah zapalio, a u putničkom vozilu preminuo je vozač Igor T. tri putnika su prevežena u užičku bolnicu gde su u stabilnom stanju. U svakom slučaju istraga će utvrditi detalje ove strašne nesreće - kaže izvor blizak istrazi, prenosi Kurir.

Kako navode pomenuti mediji, Igor T. je prethodnu noć imao snimanje na jednom rođendanu, gde su ostali do kasno posle ponoći.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading