GODINU DANA OD STRAVIČNE TRAGEDIJE KOD UŽICA! Potresne scene sa mesta na kom su POGINULA četiri mladića, drugovi u suzama! (VIDEO)

Autor:

Hronika

12.09.2023

23:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Godišnjica od nesreće u kojoj su poginula četiri mladića, njihovi drugovi ih nisu zaboravili nikada.

GODINU DANA OD STRAVIČNE TRAGEDIJE KOD UŽICA! Potresne scene sa mesta na kom su POGINULA četiri mladića, drugovi u suzama! (VIDEO)

Foto: Printscreen

Navršilo se tačno godinu dana od kada su četvorica mladića 11. septembra prošle godine, tragično izgubili živote u saobraćajnoj nesreći, na magistralnom putu Užice - Zlatibor.

Poginuli su Vladimir Milošević (27), Uroš Drčelić (22), Stefan Džavović (21) i Nikola Daničić (19).

Prijatelji mladića koji su zajedno otišli u smrt, na društvenoj mreži Tik-Tok su objavili emotivni video u kom su se prisetili svojih drugova i podsetili da je prošlo godinu dana od "najtužnije vesti za sve nas koji smo bili bliski sa njima, a verujem i za ostale".

 

 

"Za nas još uvek živite", "Neka ih anđeli čuvaju", "Tuga do neba", samo su neki od komentara koji su se nizali ispod snimka.

Podsetimo, četvorica momaka su nastradali u džipu marke ''BMW'', slovenačkih registarskih tablica, a kojim je upravljao Vladimir Milošević. Kretali su se iz pravca Užica, a sumnja se da je usled velike brzine, na izlasku iz pravine kod kamenoloma Surduk, prešao preko tri kolovozne trake i udario u betonske odbojnike koji su se od siline udarca prevrnuli. 

Vozilo je nastavilo da se kreće preko ivičnjaka, uz samu stenu pored puta, a zatim je naglo skrenuo i preko desne kolovozne trake udario u bankinu i tu se prevrnuo.

Trojica momaka stradali su na licu mesta, dok je četvrti podlegao povredama u užičkoj bolnici. Na mestu gde su nastradali stoji spomen ploča i mural sa njihovim likovima, a sve to su realizovali njihovi drugovi i omladina iz Užica koji su zajedno skupili nekoliko hiljada evra, kako bi sačuvali sećanje na njih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading