BEŽIVOTNO TELO MIGRANTA NAĐENO NA MERDEVINAMA U ŠUMI: Detalji vatrenog sukoba u Hajdukovu!

Autor:

Hronika

12.09.2023

10:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na terenu se nalazi Bratislav Gašić i desetina pripadnika MUP-a.

BEŽIVOTNO TELO MIGRANTA NAĐENO NA MERDEVINAMA U ŠUMI: Detalji vatrenog sukoba u Hajdukovu!

Foto: MUP. Nemanja Pančić

Policijski službenici su sinoć oko 21:35 časova dobili prijavu da se u naselju Hajdukovo nalazi veća grupa migranata. Prilikom obilaska terena, u visokom rastinju su pronašli metalne merdevine na kojima se nalazilo NN lice koje nije pokazivalo znakove života. Pretpostavlja se da se radi o ilegalnom migrantu.

Izvršen je uviđaj od strane VJT Subotica, a događaj je kvalifikovan kao ubistvo.

Da podsetimo, sinoć u 19:30 časova, došlo je do pucnjave u blizini šume u Hajdukovu, nedaleko od Subotice. Policija je zatekla grupu ilegalnih migranata, od kojih su troje bili povređeni. Dvoje povređenih je zadobilo povrede od vatrenog oružja, a sumnja se da je jedan od njih povređen udarcem tupim predmetom. Kasnije je u šumi pronađeno jedno beživotno telo.

Povređeni migranti su prevezeni u bolnicu i nisu u životnoj opasnosti. Nakon ovog događaja, pokrenuta je operacija hapšenja migranata na teritoriji Subotice, Kikinde i Sombora, a policija je pronašla velike količine oružja.

Na terenu se nalazi Bratislav Gašić i desetina pripadnika MUP-a.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading