ZVICERA IZDAO POLICAJAC IZ CRNE GORE: Kavčanima zabranio da pričaju sa njim čak i u zatvoru!

Autor:

Hronika

08.09.2023

22:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njihovi doušnici iz Istražnog zatvora, navodno su ih obavestili da to traje mesecima, odnosno da je Lazović bukvalno izopšten iz klana.

ZVICERA IZDAO POLICAJAC IZ CRNE GORE: Kavčanima zabranio da pričaju sa njim čak i u zatvoru!

Foto: printscreen/MUP

Radoje Zvicer i Milan Vujotić, koji važe za vođe kavačkog kriminalnog klana, zabranili su pripadnicima tog klana da na bilo koji način, pa i tokom šetnje zatvorskim krugom, komuniciraju sa uhapšenim bezbednjakom Petrom Lazovićem, pokazuju operativni podaci crnogorskih bezbednosnih službi.

Naime, oni su navodno to učinili nakon što je Lazović sa sebe pokušao da skine krivicu za kriminalno delovanje pričom da je po zadatku bio infiltriran u kavački klan.

Operativci Agencije za nacionalnu bezbednost, tvrde izvori “Vijesti”, zabeležili su i da je Zvicer jednom od uhapšenih kavčana zabranio da nekadašnjeg kolegu iz policije smesti u svoju sobu, zbog čega nije ni tražio takvu uslugu od uprave zatvora.

- Između Radoja Zvicera, Milana Vujotića i Petra Lazovića narušeni su odnosi zbog odbrane policajca, kojom je pokušao da izvuče sebe, a na njih i ostale svali svu krivicu. Uhapšenim članovima te organizovane kriminalne grupe naredili su da ne kontaktiraju sa njim i ne pružaju mu nikakvu podršku, a onima koji su na slobodi da ne kontaktiraju sa članovima njegove porodice - tvrde iz bezbednosnog sektora.

Njihovi doušnici iz Istražnog zatvora, navodno su ih obavestili da to traje mesecima, odnosno da je Lazović bukvalno izopšten iz klana.

- Njegovu odbranu Zvicer je doživio kao izdaju - objašnjava sagovornik “Vijesti”.

Izjašnjavajući se o optužnici, Lazović je ranije rekao da je profesionalno radio svoj posao i da za to ima dokaze.

Najviše je, kako je rekao, hapsio pripadnike kavačkog klana, a da ga Specijalno državno tužilaštvo tereti da je član te kriminalne grupe.

- Izgleda da je danas krivično delo živeti časno. Već se osećam osuđeno bez ijednog dokaza. Radio sam svoj posao u skladu sa zakonom, za šta postoje dokazi i svedoci i starešine. Za vreme svog posla i rada, učestvovao sam najviše u hapšenju kavčana, više nego ijednog drugog klana. Pre lišenja slobode sam se pojavio u Centru bezbednosti - kazao je okrivljeni Lazović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading