ŠTA SE OVO DEŠAVA? JOŠ JEDNA NESREĆA NA AUTO-PUTU MILOŠ VELIKI: Muškarac poginuo, žena HITNO prevezena u bolnicu!

Autor:

Hronika

04.09.2023

20:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U toku je dijagnostika povređene žene i utvrđivanje stepena povreda.

ŠTA SE OVO DEŠAVA? JOŠ JEDNA NESREĆA NA AUTO-PUTU MILOŠ VELIKI: Muškarac poginuo, žena HITNO prevezena u bolnicu!

Foto: ST/N. MANDIĆ

Policija na terenu

Samo dan nakon stravične saobraćajne nesreće u kojoj je na auto-putu "Miloš Veliki" poginuo muškarac Dejan J, dok su dve osobe povređene, danas je došlo do nove tragedije u kojoj je nastradala jedna osoba.

Naime, nakon udesa koji se dogodio, kako navodi PR Opšte bolnice u Čačku, jednom muškarcu nije bilo spasa, dok je žena prevezena u ovu ustanovu sa povredama.

- U ovom udesu dve osobe su povređene. Muškarac je podlegao povredama na licu mesta. Ženska osoba starosti 40 godina dovezena u Urgentno prijemnu službu je stabilnih vitalnih parematara sa povredom grudnog koša - izjavila je dr Marija Stranjanac PR Opšte bolnice u Čačku.

Ona je dodala da je u toku dijagnostika povređene žene i utvrđivanje stepena povreda.

MUP izdao apel

Čak osam osoba poginulo je u poslednja tri dana na putevima Srbije, dok su dve zadobile teške telesne povrede opasne po život. Samo u nedelju, 3. septembra, život je izgubilo pet učesnika u saobraćaju.

Teška nesreća dogodila se juče oko 16 sati na auto-putu Miloš Veliki kod Jakova, kada se automobil koji je išao u kontra smeru nakon sudara zapalio. U ovoj nesreći, jedna osoba je smrtno stradala, dok su dve teško povređene.

Kako se sumnja, vozač fiata koji je ujedno i izazvao udes, izgoreo je na licu mesta, dok su njegov suvozač i vozač hjundaija u koji se sudario, sa povredama prebačeni u bolnicu.

Još jedna osoba stradala je juče u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas između Ćuprije i Paraćina.

Takođe, tokom popodnevnih sati na magitralnom putu Požega - Užice u blizini sela Zlakusa, kada su se sudarili putničko vozilo "volkswagen polo" i pikap vozilo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Slavica

04.09.2023 20:27

Auto put Milos veliki bi trebalo bolje opremiti saobracajnim znacima.