STRAVIČNA NESREĆA NA PUTU ZA POŽEGU! Automobil se ULUBIO od siline udarca - ima povređenih! (FOTO)

Autor:

Hronika

02.09.2023

18:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U ovoj saobraćajnoj nesreći povređene su dve osobe.

STRAVIČNA NESREĆA NA PUTU ZA POŽEGU! Automobil se ULUBIO od siline udarca - ima povređenih! (FOTO)

Foto: RINA

Tokom popodnevnih sati na magistralnom putu Požega - Kosjerić došlo je do ozbiljne saobraćajne nesreće kada su se sudarila dva putnička vozila, Škoda i Alfa Romeo.

Prema izjavama svedoka, vozač jednog od vozila pokušao je da se sa sporednog puta uključi na glavni put, kada je na njega naleteo automobil koji se kretao saobraćajnicom.

- Vozač je pokušao da se sa sporednog uključi na glavni put kada je na njega naleteo automobil koji se kretao saobraćajnicom - kaže jedan od očevidaca.

Foto: RINA

 

U ovoj saobraćajnoj nesreći povređene su dve osobe. Jedan vozač je zadobio teške telesne povrede i prevezen je kolima Hitne pomoći u najbližu zdravstvenu ustanovu, dok drugi vozač ima lakše povrede.

Detalji o uzrocima ove nesreće trenutno nisu poznati, a nadležni organi će sprovesti istragu kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog incidenta. Vozačima se savetuje da budu posebno oprezni i pridržavaju se saobraćajnih pravila kako bi se izbegle saobraćajne nesreće.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading